Acné huidprobleem

Onze huidprofessionals kunnen de aangedane huid met een acné behandeling verzorgen en de conditie van de huid verbeteren. Wist je dat bij ons de behandelingen door de zorgverzekering wordt vergoed, als je hier aanvullend voor bent verzekerd?

Wat is Acné

Negentig procent van de bevolking heeft ooit te maken gehad/ krijgt ooit te maken met acné. Acné vulgaris, ook wel acné of jeugdpuistjes genoemd, is een huidprobleem dat zich voordoet in het gezicht, de hals, de schouders en de rug. De oorzaak van deze vervelende aandoening is een teveel aan talg in de huid. We hebben deze natuurlijke olie nodig om de huid te beschermen en soepel te houden, maar een teveel ervan verstopt de talgklieren en veroorzaakt mee-eters en puistjes. Wanneer je langdurig last hebt van puistjes die niet vanzelf verdwijnen spreek je van acné.

De onderstaande behandelingen gebruiken wij bij de behandeling tegen Acné:
Peeling
ZO Skin Health treatment
Producten voor thuisgebruik

Wat levert de behandeling op?

√  Je huid wordt aan het werk gezet
√  Inzicht in acne triggers
√  Inzicht in de juiste producten voor acne
√  Gezonde mooiere en gladdere huid
√  Juiste adviezen voor je huid

Jouw investering

De huidscan en het behandelplan is gratis. Per behandeling bedragen de kosten tussen de € 99,- en € 199,-. Het totale bedrag hangt af van het aantal behandelingen die je nodig hebt voor de behandeling van Acné. De meeste mensen met acne hebben minimaal 3 behandelingen nodig.
 

Gratis persoonlijke huidscan

We starten met een uitgebreide persoonlijke huidscan. We gaan onder andere dieper in op je medische gezondheid, je leefstijl en wat je tot nu toe hebt gedaan. Daarnaast doen we een inspectie van je huid. Je krijgt een passend persoonlijk advies over jouw huid en de mogelijke huidtherapeutische behandelingen en thuisproducten. Ook krijg je inzicht over het bijbehorende kostenplaatje.

Maak een afspraak