Bikinilijn laserbehandeling

Geen omkijken meer naar ongewenste haartjes in de bikinilijn. Onze huidtherapeuten en laserspecialisten behandelen de bikinilijn professioneel en laseren definitief de haartjes en haarzakjes uit de bikinilijn. Jij kan vol vertrouwen en op je gemak je bikinilijn laten laseren.

Maak een afspraak

Je bikinilijn laten laseren

Het voelt voor sommigen ongemakkelijk. Wij doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Effectief en professioneel je bikinilijn ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten. 

Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano Titanium, de CLARITY II en de GentleMax Pro; dit zijn beiden een Alexandrite & Nd:YAG Laser. 

Hoe vaak moet je je bikinilijn laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw schaamstreek zo effectief mogelijk te ontharen.

Wat levert de behandeling op?

√  Definitief af van ongewenst haargroei
√  Gladdere huid
√  Juiste adviezen voor je huid

Jouw investering

Een intake en proefbehandeling is altijd gratis. Het totale bedrag hangt af van het aantal behandelingen die je nodig hebt voor laserontharen. De meeste mensen met ongewenst haargroei hebben 8 behandelingen nodig.
 

Gratis intake en proefbehandeling

Wil jij nooit meer tijd en moeite kwijt zijn aan scheren? En zelf een laserbehandeling ervaren? Dit is het perfecte moment om een afspraak in te plannen: je krijgt een gratis vrijblijvend intakegesprek en ook nog eens een gratis proefbehandeling bij 1 van je oksels!

Gratis intake of proefbehandeling