Bikinilijn laserbehandeling

Geen omkijken meer naar ongewenste haartjes in de bikinilijn. Onze huidtherapeuten en laserspecialisten behandelen de bikinilijn professioneel en laseren definitief de haartjes en haarzakjes uit de bikinilijn.

Maak een afspraak

Je bikinilijn laten laseren

Effectief en professioneel je bikinilijn ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten. 

Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano lasers en de GentleMax Pro. 

Hoe vaak moet je je bikinilijn laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw schaamstreek zo effectief mogelijk te ontharen.

Wat kost bikinilijn laseren

De kosten voor een laserbehandeling verschild per te behandelen gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels.

maak een afspraak