Geef een cadeaubon cadeau

Wil je een speciaal cadeau voor een iemand? Bestel bij ons een cadeaubon vanaf €10,00. De cadeaubon is in te wisselen voor al onze behandelingen. 

Kies je bedrag en volg de stappen. Je ontvangt de cadeaubon dan via de mail, maar we kunnen de cadeaubon ook mooi inpakken en versturen per post, of op te halen in de kliniek. 

Verras iemand met een cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau voor een van onze speciale behandelingen? Deze caeaubon is geschikt voor dames en heren, dus perfect voor je moeder, zoon, goede vriendin of goede buur. Voor elke persoon hebben we een geschikte huid- of laserbehandeling op een van onze locaties. 

Cadeaubonnen al vanaf 10 euro

Kies een van de cadeaubonnen op deze pagina. Deze zijn al te bestellen vanaf 10 euro. Liever iets meer geven, dan is dit ook mogelijk. Zo geef je samen met een groep vriendinnen een fijne behandeling cadeau. Vul het bedrag in en volg alle verdere stappen. De bon wordt via de mail verstuurd en kan direct worden verzilverd door het maken van een afspraak. Bekijk al onze behandelingen die met een cadeaubon kunnen worden