Zeg vaarwel tegen storende roodheid

Storende vaatjes op de benen, angiomen en dieper gelegen vaatjes kunnen goed behandeld worden met een vaatlaser (Nd:YAG). Bij CLC wordt er behandeld met de Lutronic Clarity2 laser. Doormiddel van een koelsysteem wordt het ongemak tijdens de behandeling een stuk minder, terwijl de krachtige laser effectief het doel bereikt. Deze behandeling is momenteel alleen in Groningen beschikbaar.

Veilige en effectieve methode tegen vaatjes
✔ Al na 1 behandeling zichtbaar resultaat

Hoe werkt een vaatlaser behandeling?

De laserstraal dringt diep door in de huid en wordt geabsorbeerd door het hemoglobine in de bloedvaten. Hierdoor ontstaat warmte die de vaatwand beschadigt en de bloedvaten doet sluiten. Tegelijkertijd wordt het omliggende weefsel gespaard, waardoor het een veilige en effectieve methode is voor vaatbehandelingen.

Wat kan je van de vaatlaser behandeling verwachten?

Niet geheel pijnloos, maar goed te doen
Gebruik van koude gel
Uitgevoerd door ervaren huidspecialisten
 
 

Gratis intake

Voordat je deze behandeling bij ons ondergaat is het belangrijk om eerst een intake te boeken. Zo kunnen we elkaar leren kennen. We bespreken jouw wensen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Op basis van deze gegevens krijg je van ons persoonlijk behandel- en productadvies. Ook gaan we je alle informatie geven over deze behandeling.

Boek een CLC Intake