Huidoneffenheden

Naarmate je ouder wordt zie je steeds meer oneffenheden ontstaan. Deze oneffenheden kunnen bestaan uit ruwe plekjes, gerstekorrels, donkere bobbeltjes, diverse vlekken en verkleuringen, bloedblaasjes of ouderdomswratjes.

Gelukkig kunnen ze effectief en zonder littekens behandeld worden met behulp van diverse technieken die worden toegepast bij City Laser Company. Onze verschillende huidtherapeutische behandelingen zijn perfect om je huid weer glad en egaal te maken.

Wat zijn huidoneffenheden

Huidoneffenheden zijn verschillende soorten (vaak) storende veranderingen die zich op de huid nestelen en kunnen variëren in vorm, grootte, kleur en textuur. Enkele veelvoorkomende huidoneffenheden zijn:

Gerstekorrels (milia), ouderdomswratjes (seborrhoïsche keratosen), bloedblaasjes (cherry angiomen), verkleuringen en pigmentvlekken, ruwe plekjes, fibromen; kleine, zachte gezwellen op de huid die kunnen variëren in grootte en kleur.

De meeste van deze huidoneffenheden zijn goedaardig, maar ze kunnen als cosmetisch storend worden ervaren. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsmethoden beschikbaar, zoals de Zapper, lasertherapie en peelings, die kunnen helpen bij het verminderen of verwijderen van deze huidoneffenheden. 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Je ziet vaak al veel verschil na 1 behandeling. Meestal zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig om de beste resultaten te bereiken bij het verwijderen van huidoneffenheden. Tussen elke behandeling is er een herstelperiode, waarover onze huidtherapeuten je graag informeren. Ze zullen altijd een persoonlijk behandelplan opstellen dat afgestemd is op jouw specifieke situatie.

Wat levert de behandeling op?

√  Effectieve en veilige behandeling
√  Egale en gladdere huid
√  Minder zichtbare huidoneffenheden
√  Persoonlijk advies op maat

Jouw investering

Er zijn gemiddeld 1-3 behandelingen nodig om jouw huidoneffenheden te verminderen of te verwijderen. Per behandeling bedragen de kosten vanaf 69,-. Het totale bedrag hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en het aantal behandelingen die je nodig hebt voor huidoneffenheden verwijderen. Je ziet vaak na 1 behandeling al veel verschil. 
 

Gratis intake en advies op maat

Wil jij af van vervelende huidoneffenheden? Dit is het perfecte moment om een afspraak in te plannen: je krijgt altijd een gratis vrijblijvend intakegesprek en een advies op maat.

Plan een intake