SUPER OKSEL ACTIE

100 euro 30 euro voor een okselbehandeling

Professioneel je oksels laseren? Met de okselactie boek jij een behandeling voor slechts 30 euro. Boek een heel pakket, dan ben je nog voordeliger uit: 500 euro nu 150 euro.

boek deze actie

★★★★★ 1.400+ beoordelingen

JE OKSELS LATEN LASEREN

Okselhaar heeft gelukkig niet meer een functie zoals we dit vroeger kenden. Professioneel en effectief je oksels ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten.

Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano lasers en de GentleMax Pro. 

 

HOE VAAK MOET JE OKSELS LASEREN?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het gebied. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw oksels zo effectief mogelijk te ontharen.

Wat kost oksels laseren

De kosten voor een laserbehandeling verschild per te behandelen gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels. En boek je je eerste behandeling, dan profiteer je van de super oksel actie.

maak een afspraak