SUPER OKSEL ACTIE

100 euro 35 euro voor een okselbehandeling

Professioneel je oksels laseren? Met de okselactie boek jij een behandeling voor slechts 35 euro. Boek een heel pakket, dan ben je nog voordeliger uit: 500 euro nu 175 euro.

boek deze actie

★★★★★ Lees onze 1.800+ reviews

Je oksels laten laseren

Okselhaar heeft gelukkig niet meer een functie zoals we dit vroeger kenden. Professioneel en effectief je oksels ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten.

Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano Titanium, de CLARITY II en de GentleMax Pro; dit zijn beiden een Alexandrite & Nd:YAG Laser. 

 

 

 

Hoe vaak moet je je oksels laten laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken, afhankelijk van jouw situatie. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw oksels zo effectief mogelijk te ontharen.

Jouw investering

De kosten voor een oksel laserbehandeling verschilt per gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet vanaf 35,-. Zo weet je precies wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company.

Wij bieden losse behandelingen maar ook pakketten aan. Een pakket bestaat uit 6 behandelingen voor de prijs van 5, elke 6e behandeling is dus gratis. 

Bekijk prijzen
Oksel laseren

Gratis intake of proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels. En boek je je eerste behandeling, dan profiteer je van de super oksel actie.

Gratis intake of proefbehandeling