Oksels laserbehandeling

Okselhaar heeft gelukkig niet meer een functie zoals we dit vroeger kenden. We zien het okselhaar dan ook liever definitief als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ook de mannen vinden okselbeharing steeds storender. Mannen zijn dan ook meer dan welkom voor een oksel laserbehandeling.

Maak een afspraak

Je oksels laten laseren

Professioneel en effectief je oksels ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten. City Laser Company maakt gebruik van de meest geavanceerde Soprano lasers en zegt vaarwel tegen okselharen én haarzakjes. Deze lasertechniek werkt snel en effectief. Ook voor mensen met huidirritatie is oksel laseren de oplossing.

Hoe vaak moet je je oksels laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het gebied. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw oksels zo effectief mogelijk te ontharen. 

Wat kost oksels laseren

De kosten voor een laserbehandeling verschild per te behandelen gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is. 

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels.

maak een afspraak