50% korting op je eerste behandeling op je eerste behandeling verwijderen tattoo of PMU

Een tatoeage is geen levenslange beslissing meer.  Wij helpen je bij het verwijderen van tatoeages of permanente make-up.

Prijzen vanaf €79

Laser ontharen | super oksel actie

Met de okselactie boek jij al een okselbehandeling vanaf €30 en een pakket van 6 behandelingen voor €150.

Losse behandeling normaal €100 nu €30
Pakket van 6 behandelingen normaal €500 nu €150

Laser ontharen | gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is. 

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels.

Laser ontharen | Microneedling | Clearlift laser | 5 + 1 GRATIS

Wij bieden losse behandelingen maar ook pakketten. Een pakket bestaat uit 6 behandelingen voor de prijs van 5. Elke 6e behandeling is gratis.

Gratis intake & uitgebreide huidscan

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Zet de stap naar een mooie en gezonde huid en maak een afspraak voor een huidscan en advies op maat. 

Meet & Treat normaal €128 nu €79

Wil jij je huid verbeteren? Stoor jij je aan bepaalde plekjes, vlekjes, grove poriën en/of rimpeltjes van je huid, maar twijfel je of er wat aan gedaan kan worden? Of wil je jouw huid eens een flinke boost geven, maar heb je geen idee welke behandeling bij je past? Dat vinden wij logisch en daarom start je bij City Laser Company de eerste keer met de Meet & Treat behandeling!