Tattoo verwijderen

Prijzen vanaf €69 

Geschikt voor alle tattoo’s

Sneller resultaat

Meer comfort door koeling

* alleen locatie Groningen 

Boek een gratis intake

Tattoo verwijderen

Soms maak je keuzes waar je achteraf niet helemaal blij mee bent. Ben jij niet meer tevreden over jouw tatoeage of permanente make-up? Bij ons in Groningen kunnen mannen en vrouwen terecht voor een laserbehandeling om tatoeages te laten verwijderen.

Let op: Heb je ook witte inkt in je tattoo, houd er dan rekening mee dat er kans is dat de tattoo niet helemaal verdwijnt. Bespreek hierover de mogelijkheden met onze specialisten.

Effectief laseren met de Picolaser
Onze laserspecialisten behandelen met de meest effectieve en allernieuwste Picolaser van dit moment; de PicoLO. Deze laser maakt gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van tattoo laseren en staat volgens de hoge standaarden van FDA en CE (belangrijke keurmerken) genoteerd. De veel kortere pulsduur maakt dat dit de meest doeltreffende en veiligste laser van Nederland is. Ook tatoeages met kleur verdwijnen na een paar behandelingen. Met de Picolaser heb je minder behandelingen nodig dan andere lasers.

De behandelingen

Doorgaans heb je 4 tot 10 behandelingen nodig, afhankelijk van jouw type tattoo. Het laseren van je tatoeage is helaas niet geheel pijnloos. Het voelt als een tik op de huid en kan soms best even gevoelig zijn. Gelukkig hebben wij hier een goede oplossing op. Tijdens het behandelen van jouw tattoo verwijderen wordt er gebruik gemaakt van de Zimmer cryo koeler, die de huid koelt tijdens het laseren. Deze koeler maakt de behandeling aangenamer.

Wat levert de behandeling op?

√  Een behandelplan op maat
√  Definitief af van een ongewenst tattoo
√  De beste en nieuwste lasertechniek
√  Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat

Jouw investering

De intake en het behandelplan is gratis. Per behandeling bedragen de kosten vanaf € 69,-. Het totale bedrag hangt af van het aantal behandelingen die je nodig hebt voor tattoo verwijderen en de grootte hiervan. Na slechts 1 behandeling zie je al zichtbaar resultaat.
 

Gratis intake

Wil jij af van je ongewenste tattoo? En zelf een tatto verwijderen behandeling ervaren? Dit is het perfecte moment om een afspraak in Groningen te maken.

Boek een gratis intake

FAQ

Heb je nog vragen over laserontharing bij City Laser Company? Check de meest-gestelde-vragen!

FAQ

Heb je nog vragen over laserontharing bij City Laser Company? Check de meest-gestelde-vragen!

Wij bieden verschillende pakketten voor de verwijdering van tattoos en PMU. Tijdens de intake leggen we de verschillende mogelijkheden uit. Bekijk onze tarieven in het prijzenoverzicht of neem een kijkje tussen onze lopende acties.

Onze laserspecialisten gebruiken een laser om kleine lichtflitsen af te vuren op de tatoeage. De inktdeeltjes nemen het licht op en de opgewekte laserenergie breekt de kapsels waarin de inktdeeltjes zitten open. Hierdoor valt de inkt als het ware uit elkaar in piepkleine deeltjes. De deeltjes worden vervolgens door je lichaam aangevallen en opgeruimd. Zo wordt de inkt op je huid steeds lichter, totdat je een gave, inktloze huid overhoudt.

De behandelingen effectief voor alle kleuren tatoeages, tijdens een vrijblijvende en gratis intake leggen we je graag alles uit.

De laser breekt de inktdeeltjes in jouw tattoo op mechanische wijze af, zonder thermische schade aan te richten. Bij de vervolgbehandeling breekt de laser steeds de onderste inktlaag af tot alle lagen zijn behandeld en de tattoo volledig is verwijderd. Op deze manier verbleekt de tattoo met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

Dat is lastig om vooraf precies te bepalen, maar gemiddeld heb je 4 tot 10 behandelingen nodig. Na iedere behandeling is er al verbetering zichtbaar en heb je dus al profijt. Elke tattoo is opgebouwd uit verschillende inktlagen. Hoeveel lagen dit zijn, verschilt per tattoo. Onze laserspecialisten kunnen aan de buitenkant van jouw huid niet zien hoeveel inktlagen er onder de huid zijn aangebracht. Een cover-up tattoo of tribal is meestal dik gezet, terwijl schaduwwerk uit een dun laagje bestaat. Dit heeft invloed op het benodigde aantal behandelingen. Daarnaast maken tatoeëerders gebruik van verschillende inktpigmenten: sommige inktdeeltjes worden makkelijker verwijderd dan andere inktdeeltjes. Tot slot verschilt ook het lymfesysteem van persoon tot persoon.

Heel tevreden! Laserbehandelingen slaan goed aan, zo blij mee! & Super lief personeel.

Giuliana

Heel fijn! Je krijgt bij de intake een korte presentatie over alles wat je moet weten over het laseren. Van het laseren voelde ik helemaal niets, dus het was een fijne ervaring!

Nelleke

Ik kan altijd snel terecht, vriendelijk personeel en ben snel weer klaar. Iedereen is altijd wel in om even te kletsen tijdens de behandeling, dat vind ik erg prettig

Marieke

City Laser Company

City Laser Company is een begrip op het gebied van laserbehandelingen in Groningen en Leeuwarden. Je wordt behandeld door echte professionals die gespecialiseerd zijn in behandelingen voor laserontharen en het verwijderen van tatoeages en permanente make up. De meiden uit ons team zijn allemaal gediplomeerd en stellen jou vanaf het eerste moment op je gemak in onze kliniek. Zien we jou binnenkort in een van onze klinieken?