Tattoo verwijderen

Ben je niet meer tevreden over een tatoeage of permanente wenkbrauw make-up? Bij City Laser Company kan je terecht voor een laserbehandeling om je tattoo te laten verwijderen. Onze ervaren huidspecialisten kunnen effectief en veilig jouw tatoeage behandelen. 

Maak een afspraak

Tatoeage verwijderen

Een tatoeage is geen levenslange beslissing meer. Bij City Laser Company kunnen we je helpen bij het verwijderen van tatoeages of permanente make-up. Hierbij maken de laserspecialisten gebruik van de Q-Switched laser . Met deze laser worden er kleine lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht op en de opgewekte laserenergie breekt de kapsels vervolgens open. Hierdoor valt de inkt als het ware uit elkaar in piepkleine deeltjes. Die worden vervolgens door het afweersysteem van het lichaam aangevallen en opgeruimd. De inkt wordt lichter van kleur en vermindert. 

Verwijderen van alle soorten tatoeages

Onze laser is geschikt voor alle soorten tatoeages. Onze laserspecialisten maken een behandelplan op maat na een uitgebreid gratis en vrijblijvend intake gesprek.

PMU wenkbrauwen verwijderen

De Q-Switched laser gebruiken we ook voor permanente make-up. Ben jij niet tevreden over de vorm, kleur of plaatsing van je permanente make-up? Onze laserspecialisten verwijderen PMU binnen enkele effectieve behandelingen.  

 

Actie tattoo verwijderen

50% KORTING OP JE EERSTE BEHANDELING VERWIJDEREN TATTOO OF PMU

Een tatoeage is geen levenslange beslissing meer.  Wij helpen je bij het verwijderen van tatoeages of permanente make-up.

Prijzen vanaf €79

Maak direct een afspraak

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

De Harmony laser verwijderd je tatoeage op een veilige en effectieve manier. Maar hoe werkt deze laser precies? Hieronder leggen we het aan je uit:

Met deze laser worden er kleine lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht op en de opgewekte laserenergie breekt de kapsels vervolgens open. Hierdoor valt de inkt als het ware uit elkaar in piepkleine deeltjes. Die worden vervolgens door het afweersysteem van het lichaam aangevallen en opgeruimd. De inkt wordt lichter van kleur en vermindert. 

De laser breekt de inktdeeltjes in de tattoo op mechanische wijze af, zonder thermische schade aan te richten. Bij de vervolgbehandeling breekt de laser steeds de onderste inktlaag af tot alle lagen zijn behandeld en de tattoo volledig is verwijderd. Op deze manier verbleekt de tattoo met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie. Het resultaat? Een gave en inktloze huid!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen hangt onder meer af van de diepte, kleur en leeftijd van tatoeage. Daarom adviseren we altijd om eerst langs te komen voor een gratis en vrijblijvende intake zodat onze specialisten de tatoeage goed kunnen bekijken en stellen we samen een behandelplan op. Ter indicatie zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig hebben om je tatoeage te laten verwijderen/vervagen.

Elke tattoo is opgebouwd uit verschillende inktlagen. Hoeveel lagen dit zijn, verschilt per tattoo. Onze laserspecialisten kunnen aan de buitenkant van jouw huid niet zien hoeveel inktlagen er onder de huid zijn aangebracht. Een cover-up tattoo of tribal is meestal dik gezet, terwijl schaduwwerk uit een dun laagje bestaat. Dit heeft invloed op het benodigde aantal behandelingen. Daarnaast maken tatoeëerders gebruik van verschillende inktpigmenten: sommige inktdeeltjes worden makkelijker verwijderd dan andere inktdeeltjes. Tot slot verschilt ook het lymfesysteem van persoon tot persoon.

Hoeveel tijd zit er tussen behandelingen ?

De tijdsduur tussen behandeling bedraagt minmaal 8 weken, in een later stadium kan dit nog langer zijn. 

Het laseren van uw tatoeage is helaas niet geheel pijnloos. Het voelt als een tik op de huid en kan best even gevoelig zijn. Uiteraard is elk mens uniek en ook de beleving van pijn, dit zal dan ook per persoon en behandelgebied variëren.

Nabehandeling
Direct na het laseren wordt je tattoo wit (frosten), later kan het verkleuren naar rood of roodbruin. Het kan zijn de behandeling een lichte zwelling veroorzaakt. Een enkele keer kan er ook blaarvorming zijn. Om dit goed te verzorgen raden we een kalmerende crème aan met een SPF, om de huid te beschermen tegen zon. 

Wat kost tattoo laseren

De kosten voor het laseren van jouw tattoo zijn afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Wil jij weten wat het verwijderen van jouw tatoeage kost, kijk dan eerst hoe groot jouw tatoeage is in cm2. Dit doe je door de lengte x de breedte van jouw tatoeage te meten.

Bekijk prijzen