Maak hier online je afspraak

Intake laser behandelingen Groningen & Leeuwarden

Als je voor het eerst bij ons komt voeren we altijd eerst een vrijblijvend en gratis intakegesprek met je. Tijdens dit gesprek leggen wij je uit wat je kunt verwachten van de behandelingen, hoe onze lasers werken, is er ruimte voor het stellen van vragen en nemen we de mogelijkheden met je door.

Daarnaast is het mogelijk om onze acties direct online te boeken. 

Vervolgafspraak inplannen? 

Heb je al eerder een laserbehandeling bij City Laser Company afgenomen en wil je een vervolgafspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoon of email. 

Huidverbetering – alleen te boeken in Groningen

Gratis uitgebreide huidscan
Benieuwd naar jouw huidconditie? Boek dan de gratis uitgebreide huidscan. Met de huidscan brengen we een volledige analyse op tafel en voorzien we je van een persoonlijk resultaatgericht advies voor jouw huidconditie. 

Meet & Treat
Kom je voor de eerste keer? Maak kennis en boek de speciale Meet & Treat behandeling. Na een uitgebreide huidscan, ontvang je direct je eerste huidverbeterende boost behandeling! 

Acties huidverbetering

Vervolgafspraak inplannen? 

Heb je al eerder een huidbehandeling bij City Laser Company afgenomen en wil je een vervolgafspraak inplannen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon of email. 

 

Contactinformatie

Heb je vragen over een behandeling of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-3182133 voor Groningen en  058-3030925 voor Leeuwarden of mail ons op info@citylasercompany.nl

neem contact op

Openingstijden Groningen:
Maandag & dinsdag 12.30-21.00
Woensdag t/m zaterdag 08:30 - 17.00
Zondag gesloten

Openingstijden Leeuwarden:
Dinsdag & woensdag 8.30 - 17.00
Donderdag 12.30 - 21.00
Vrijdag & zaterdag 8:30 - 17.00
Zondag gesloten