Prescription producten

Iedere huid is anders. Daarom komt de optimale huidverbetering niet uit een one-size-fits-all potje, maar stel je deze zelf samen. Met Prescription krijgt iedereen een gepersonaliseerd huidadvies met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van science based actives en vehicles, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert. Geschikt voor elke huidconditie en budget.

Doe de skin scan

Huidverzorging op maat met Prescription

De Prescription producten zijn ontwikkeld in samenwerking met huidexperts van de Soap Treatment Store in Amsterdam. Het concept draait om een individuele aanpak voor elke huidconditie en levensstijl, waarbij een op maat gemaakt ‘recept’ wordt samengesteld voor reiniging en verzorging.

Deze behandelingen zijn gebaseerd op onze neutrale Vegan Vehicle Cream en Vegan Vehicle Cleanser, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ze bevatten werkzame stoffen die specifiek zijn afgestemd op jouw huidtype of -probleem, zoals fijne lijntjes, rimpels, acne, of algemene verzorging.

Werkzame stoffen voor optimale huid

Prescription biedt verschillende krachtige werkzame stoffen in losse flesjes aan (zuur of olie). Deze flesjes bevatten een hoge concentratie van actieve ingrediënten die bewezen effectief zijn bij het aanpakken van specifieke huidproblemen en het verbeteren van de huidconditie. Denk hierbij aan ingrediënten zoals hyaluronzuur, glycolzuur en niacinamide.

Normaal gesproken is het mengen van deze werkzame stoffen met een crème of reinigingsproduct een specialistische klus, maar er is een eenvoudige handleiding ontwikkeld waarmee je moeiteloos de juiste dosering kunt samenstellen.

Kies je eigen basics

Kies daarna welke actives jij nodig hebt om te mengen

Laat ons je eerst adviseren voor jouw beste ‘recept’

Ga ook thuis aan de slag met gepersonaliseerde huidverbetering van Prescription, want je wilt je huid voor lange tijd laten glanzen. Voor jouw gemak hebben we verschillende pakketten samengesteld, die alle producten bevatten die je nodig hebt om specifieke huidproblemen aan te pakken.

Daarnaast kun je ook afzonderlijke producten aanschaffen, bijvoorbeeld om zelf een pakket samen te stellen of om een leeg product te vervangen.

Doe de skin scan

Benieuwd hoe wij werken met Prescription?

Een combinatie van huidverbetering en ontspanning met de producten van Prescription! Kom helemaal tot rust tijdens deze heerlijke behandeling. Tijdens deze behandeling worden actieve werkstoffen speciaal voor jouw huid gepersonaliseerd. Deze behandeling kun je boeken zonder intake!

Bekijk de onderstaande video om een beeld te krijgen hoe wij klanten behandelen met Prescription.