Zeg vaarwel tegen storende roodheid

Storende roodheid en/of pigmentatie? Met IPL van onze Harmony laser kunnen bloedvaatjes, diffuse roodheid, couperose, spider naevi, wijnvlekken, pigment/levervlekken, sproeten en lentigo’s goed worden behandeld. Deze behandeling is momenteel alleen beschikbaar in Groningen.

✔ Tegen roodheid, bloedvaatjes, couperose e.d.
✔ Al na 1 behandeling zichtbaar resultaat

Hoe werkt IPL?

Onze ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten werken voor de behandeling van roodheid en pigmentatie met een IPL-techniek. IPL is een afkorting van Intense Pulsed Light. Het gaat om een flitslamp waarbij krachtige lichtflitsen worden gegeven.

Bij de behandeling met IPL dringt de lichtbundel de huid binnen, hierdoor zullen bepaalde structuren, zoals bloedvaatjes en pigment, kunnen worden behandeld. Al na 1 behandeling zie je resultaat. Om het gewenste resultaat te bereiken zijn er over het algemeen meestal meer behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de ernst.

Wat kan je van IPL verwachten?

Niet geheel pijnloos, maar goed te doen
Gebruik van koude gel
Uitgevoerd door ervaren huidspecialisten

 

Gratis intake

Voordat je deze behandeling bij ons ondergaat is het belangrijk om eerst een intake te boeken. Zo kunnen we elkaar leren kennen. We bespreken jouw wensen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Op basis van deze gegevens krijg je van ons persoonlijk behandel- en productadvies. Ook gaan we je alle informatie geven over deze behandeling.

Boek een CLC Intake