Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door overproductie van melanine in de huid. Pigmentvlekken zijn donkere verkleuringen van de huid. Deze pigmentvlekken kunnen we behandelen met de pigmentlaser (ND:YAG). Bij CLC wordt er behandeld met de picoLO laser.

Veilige en effectieve methode tegen pigmentvlekken
Voor een stralende en egale huid

Hoe werkt een pigmentlaser?

De picoLO laser werkt door middel van lichtpulsen. Het grote verschil met traditionele lasers is dat de pico laser lichtpulsen produceert van een picoseconde. Dit is sneller dan traditionele lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Het grote voordeel hiervan is dat de puls zo krachtig is, dat pigmenten worden verpulverd in veel kleine deeltjes. De deeltjes voert het lichaam af, door ze af te breken.

Wat kan je van de pigmentlaser verwachten?

Tijdens de behandeling draag je een laserbril om je ogen te beschermen. De behandeling voelt als warme spelden prikjes. Jouw lichaam voert deze deeltjes af, omdat je lichaam dit zelf afbreekt zie je niet direct resultaat. Hier gaan een paar weken overheen.

Gratis intake

Voordat je deze behandeling bij ons ondergaat is het belangrijk om eerst een intake te boeken. Zo kunnen we elkaar leren kennen. We bespreken jouw wensen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Op basis van deze gegevens krijg je van ons persoonlijk behandel- en productadvies. Ook gaan we je alle informatie geven over deze behandeling.

Boek een CLC Intake