GentleMax Pro: Verwijdert zelfs lichte en fijne haartjes

City Laser Company werkt met dé laser van dit moment; de GentleMax Pro. Dit wordt ook wel gezien als de krachtigste ontharingslaser ter wereld.

Plan een afspraak in

GentleMax Pro Laser

GentleMax Pro Laser is een van de beste en krachtigste laser apparaten op de markt voor een vrijwel pijnloze en effectieve laserbehandeling. Kwaliteit staat bij deze laser voorop. Bij City Laser Company werken wij ook met de GentleMax Pro Laser voor het definitief ontharen van verschillende gebieden waar ongewenste haargroei voorkomt. 

Deze behandeling met de GentleMax Pro Laser is geschikt voor elke huidskleur en op elk huidtype. Ook een gevoelige huid is geschikt voor de GentleMax Pro laser. Hierbij krijgt je geen last van rode bultjes of een geïrriteerde huid, de GentleMax Pro zorgt ervoor dat je al na een paar ontharing behandelingen vrij van ongewenste haargroei bent.

Gratis huidscan en proefbehandeling

Wil jij nooit meer tijd en moeite kwijt zijn aan scheren? En zelf een laserbehandeling ervaren? Dit is het perfecte moment om een afspraak in te plannen: je krijgt een gratis vrijblijvend intakegesprek en ook nog eens een gratis proefbehandeling!

Plan mijn afspraak in