Microneedling

Microneedling is een van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen. Helpt bij fijne lijntjes, grove poriën, huidveroudering, zonschade, (acne)littekens. Het resultaat is een stevige egale huid, wat zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt het bindweefsel onder de opperhuid gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken.

Microneedling is geschikt voor alle huidtypen. Afhankelijk van je indicatie en je wensen kun je deze behandeling afwisselen en/of combineren met peelings of andere behandelmethoden.

maak een afspraak prijzen

Vitamine C peeling

In combinatie met microneedling

Vitamine C pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid. Vitamine C is een van de krachtigste antioxidanten die er zijn en is essentieel voor de vorming van collageen, een lichaamseigen stof in het bindweefsel.

Om deze hoogwaardige anti-oxidanten Vitamine C peeling zo goed mogelijk in de huid te krijgen is de combinatie met microneedling aan te bevelen.
Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stevige, egale huid, met een gezonde glow en een stralende teint. Ook ideaal voor wie last heeft van pigmentvlekken.

meer informatie prijzen