Microneedling

 

Één van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen is microneedling. Met microneedling is een techniek waarbij kleine gaatjes in de huid gemaakt worden, waardoor de fibroblasten in de huid worden gestimuleerd nieuw collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is een stevige egale huid, wat zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling. 

Microneedling is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden voor de behandeling van fijne lijntjes, grove poriën, huidveroudering, zonschade, acné-littekens en littekens. Afhankelijk van je indicatie en wensen kunt je microneedling behandelingen afwisselen en combineren met peelings of andere behandelmethoden.

maak een afspraak prijzen

Vitamine C peeling

In combinatie met microneedling

Vitamine C is de krachtpatser op het gebied van huidverzorging. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten die er is en is essentieel voor de vorming van collageen.

Deze hoogwaardige anti-oxidanten Vitamine C peeling, welke geactiveerd wordt op het moment van aanbrengen willen we zo goed mogelijk in de huid krijgen. Dit doen we in combinatie met microneedling.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stralende huid, met een gezonde glow. Ideaal voor wie last heeft van pigmentvlekken, maar ook voor een stralende teint. 

meer informatie prijzen