Microneedling

Microneedling is één van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen. Deze techniek helpt fijne lijntjes verminderen, grove poriën verkleinen, huidveroudering tegengaan, zonschade herstellen en (acne)littekens verminderen. Het resultaat is een stevige egale huid met een frisse, jeugdige uitstraling.

Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Het bindweefsel onder de opperhuid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken. Microneedling is geschikt voor alle huidtypen. 

Microneedling kan op zich staan ingezet worden of in combinatie met een peeling of andere behandelmethoden. Dit is afhankelijk van je huidconditie en je wensen. Hieronder meer informatie over microneedling behandelingen in combinatie met een peeling. 

prijzen microneedling

Gratis huidscan

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Zet de stap naar een mooie en gezonde huid en maak een afspraak voor een huidscan en advies op maat. 

maak een afspraak