Microneedling

Microneedling is één van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen. Deze techniek helpt fijne lijntjes verminderen, grove poriën verkleinen, huidveroudering tegengaan, zonschade herstellen en (acne)littekens verminderen. Het resultaat is een stevige egale huid met een frisse, jeugdige uitstraling.

Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Het bindweefsel onder de opperhuid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken. Microneedling is geschikt voor alle huidtypen. 

Microneedling kan op zich staan ingezet worden of in combinatie met een peeling of andere behandelmethoden. Dit is afhankelijk van je huidconditie en je wensen. Hieronder meer informatie over microneedling behandelingen in combinatie met een peeling. 

prijzen microneedling

Vitamine C Glow Facial i.c.m. microneedling

Vitamine C pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten die er is en is essentieel voor de vorming van collageen, een lichaamseigen stof in het bindweefsel.

Om deze hoogwaardige anti-oxidanten Vitamine C Glow Facial zo goed mogelijk in de huid te krijgen combineren we het altijd met microneedling. Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stevige, egale huid, met een gezonde glow en een stralende teint. Ook ideaal voor de aanpak van pigmentvlekken.

Pumpkin peeling i.c.m. microneedling

De Pumpkin Peel is de Next Level Peel en gaat in in combinatie met microneedling. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de microneedling techniek krijgt de peeling beter de kans dieper in de huid te trekken. Al direct na de behandeling geniet je van een optimaal resultaat. De pumpkin peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté.Vooral toe te passen bij een droge, rode gevoelige huid. De werkstoffen zoals Vitamine A, Gefermenteerde enzymen, Salicylzuur, Vitamine C, vitamine F en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle. Een ware vrije radicale killer voor het gelaat.

Pink Peel i.c.m. microneedling

De Pink Peel wordt behandeld in combinatie met microneedling voor een optimaal resultaat. De exclusieve organische peeling bevordert dankzij het KUDTZU hoofdingrediënt de collageen- en elastineproductie en compenseert het verlies aan oestrogeen in de (ouder wordende) huid.

Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt met de Pink Peel. Je huid wordt gladder, strakker en stralender. Het mooie aan de Pink Peel is dat deze met actieve ingrediënten zeer efficient is om de ouder wordende huid te verzorgen, ook tijdens de zomer.

Melasma Lightening Peeling i.c.m. microneedling

De Melasma Lightening Peeling is een geavanceerde behandeling voor het aanpakken van pigment en melasma. De Melasma Lightening Peeling bevat 3 types hoog gedoseerde Vitamine C en Tranexaminezuur, de melanine synthese wordt geblokkeerd en de productie van tyrosinase neemt af. Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. De Melasma Lightening Peelingis dé next Level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Voor een optimaal resultaat combineer je de Melasma Lightening Peeling met onze thuisproducten. Deze behandeling is zeer geschikt voor in de zomer. 

Resultaat:

  • Verhelderende en gelijkmatige teint = whitening
  • Gezonde doorbloeding van de huid die een mooie glans vertoont = glowing
  • Betere hydratatie van huid
  • Betere beschermen tegen UV-schade

gratis huidscan

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Zet de stap naar een mooie en gezonde huid en maak een afspraak voor een huidscan en advies op maat. 

maak een afspraak