Beenvaatjes verwijderen

Storende beenvaatjes zijn kleine oppervlakkige verwijde rode, blauwe of paarse bloedvaten die zichtbaar zijn op de benen en voeten. Deze vaatjes worden vaak als ontsierend en storend ervaren, waardoor de meeste vrouwen ze graag laten verwijderen. Onze huidtherapeuten kunnen met onze beenvaatlaser deze vaatjes veilig en effectief verminderen en de huidskleur en huidstructuur zichtbaar verbeteren.

Wat zijn beenvaatjes

Beenvaatjes zijn kleine, verwijde bloedvaten die zich meestal op de benen en voeten bevinden. Deze oppervlakkige adertjes hebben de bijnaam ‘Besenreiser’ of ‘berkentakjes’, omdat ze eruitzien als fijne, vertakte boompjes. Ze kunnen zich voordoen als strepen of een stervorm hebben en hebben doorgaans rode, paarse of blauwe tinten.

Het kan voorkomen dat je zichtbare beenvaatjes hebt door genetische aanleg, of omdat je veel tijd staand doorbrengt, zoals bijvoorbeeld in een winkel. Mensen met staande beroepen lopen vaak een verhoogd risico op het ontwikkelen van zichtbare beenvaatjes.

Gelukkig is er een effectieve en veilige oplossing voor beenvaatjes, en dat is lasertherapie. Bij City Laser Company maken we gebruik van toonaangevende laserapparatuur om beenvaatjes te behandelen. Deze laserbehandeling is veilig en uiterst doeltreffend. Je hoeft je niet langer te laten tegenhouden door die ontsierende beenvaatjes. Maak een afspraak in onze kliniek in Groningen en ontdek zelf wat we voor je kunnen doen om afscheid te nemen van die vervelende vaatjes.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Je ziet vaak al veel verschil na 1 behandeling. Meestal zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig om de beste resultaten te bereiken bij het verwijderen van beenvaatjes. Tussen elke behandeling is er een herstelperiode, waarover onze huidtherapeuten je graag informeren. Ze zullen altijd een persoonlijk behandelplan opstellen dat afgestemd is op jouw specifieke situatie.

Wat levert de behandeling op?

√  Effectieve en veilige behandeling
√  Egale huidskleur en huidstructuur
√  Minder zichtbare rode en paarse beenvaatjes
√  Persoonlijk advies op maat

Jouw investering

Per behandeling bedragen de kosten vanaf 149,-. Het totale bedrag hangt af van de groote van het te behandelen gebied en het aantal behandelingen die je nodig hebt voor beenvaatjes verwijderen. Je ziet vaak na 1 behandeling al veel verschil. De meeste mensen met beenvaten hebben 2 – 4 behandelingen nodig.
 

Gratis intake en advies op maat

Wil jij af van vervelende beenvaatjes? Dit is het perfecte moment om een afspraak in te plannen: je krijgt altijd een gratis vrijblijvend intakegesprek en een advies op maat.

Plan een intake