Laser ontharen

Nooit meer scheren!

Geschikt voor het hele lichaam

Geschikt voor alle huidtypes

Hoge klantwaardering

Eerst ervaren? Altijd een gratis proefbehandeling!

Plan mijn afspraak in

Laser ontharen

Ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht, wie heeft het niet? Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren. Wat je ook doet, het kost tijd, moeite en het doet pijn. En het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Laserontharen biedt de beste definitieve oplossing.

De nieuwste lasertechnieken

Onze laserspecialisten kunnen definitief en veilig jouw ongewenste haar weglaseren met de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano Titanium, de CLARITY II en de GentleMax Pro; dit zijn beiden een Alexandrite & Nd:YAG Laser. 

Het haar komt nu niet meer terug. De sterke en gerichte lichtbundel van de lasers maakt laserontharing effectiever dan IPL voor het verwijderen van ongewenste haargroei.

De behandelingen
Gemiddeld heb je 8 tot 10 laserbehandelingen nodig, waar steeds 4 tot 6 weken tussen zitten. We behandelen je volgens een op maat gemaakt behandelplan. Iedere huid is anders, dus we passen onze lasers, technieken en methode aan op jouw specifieke situatie. 

Actuele acties

 

1. Super oksel actie pakket 6 behandelingen voor €175

2. Laserontharen pakket deal: 5 behandelingen + 1 gratis

Plan mijn afspraak in

Wat levert de behandeling op?

√  Vergoed door jouw verzekering
√  Definitief af van ongewenst haargroei
√  Gladdere huid
√  Juiste adviezen voor het beste resultaat

Jouw investering

De intake en het behandelplan is altijd gratis. Per behandeling bedragen de kosten tussen de € 35,- en € 295,-. Een pakket afnemen is voordeliger dan losse behandelingen; een pakket bestaat uit 6 behandelingen, maar je betaald er 5. Betalen in termijnen is altijd in overleg mogelijk. Het totale bedrag hangt af van het aantal behandelingen die je nodig hebt voor laserontharen. De meeste mensen met ongewenst haargroei hebben 8-10 behandelingen nodig.
 

Gratis intake en proefbehandeling

Wil jij nooit meer tijd en moeite kwijt zijn aan scheren? En zelf een laserbehandeling ervaren? Dit is het perfecte moment om een afspraak in te plannen: je krijgt een gratis vrijblijvend intakegesprek en ook nog eens een gratis proefbehandeling bij 1 van je oksels!

Plan mijn afspraak in

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over laserontharing bij City Laser Company? Check de meest-gestelde-vragen!

FAQ

Heb je nog vragen over laserontharing bij City Laser Company? Check de meest-gestelde-vragen!

Wij bieden zowel losse behandelingen als pakketten voor laserontharing. Tijdens de intake leggen we de verschillende mogelijkheden uit. Bekijk onze tarieven in het prijzenoverzicht of neem een kijkje tussen onze lopende acties.

De lasers waarmee je wordt behandeld, zenden een zeer krachtige lichtstraal uit die wordt opgenomen door het pigment van jouw haar. Het licht wordt vervolgens naar het haarzakje geleid om deze te vernietigen. 

Gemiddeld heb je 8 tot 10 laserbehandelingen nodig, maar dit is slechts een indicatie. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied. Je moet er rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.

Laserontharen en IPL (Intense Pulsed Light Technology) zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Laserontharing is effectiever dan IPL. Dat komt doordat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor bereikt het laserapparaat de dieper gelegen haarzakjes beter. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling.

Laserapparaten zijn vaak in privéklinieken of in grote schoonheidsinstituten te vinden. De kleinere schoonheidssalons maken in de meeste gevallen gebruik van een IPL-apparaat. Hiervoor wordt ten onrechte wel eens de term laseren gebruikt, terwijl het om een IPL-behandeling gaat.

City Laser Company werkt met de Soprano Laser, de CLARITY II en de GentleMax Pro; dit zijn beiden een Alexandrite & Nd:YAG Laser.  Dit zijn de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. De lasers vernietigen ongewenste haargroei heel effectief, veilig en zijn geschikt voor lichtere en donkere huidtypes.

Superleuke, lieve meiden die echt de tijd nemen om je alles uit te leggen. Na de eerste keer zag ik al zo veel verschil! Als jij je wil laten laseren is dit de plek!

Merel Eefting

Netjes en professioneel bedrijf. Goede sfeer en geen vragen zijn te gek waardoor je zeker wordt gerustgesteld. Zeker al resultaat te zien na een paar behandelingen.

Marrit Heddema

Ik kwam hier voor gezichtsbeharing verwijderen en had 6 behandelingen nodig. Ik ben heel tevreden over het hele proces, de service en de prijs-kwaliteit verhouding.

A.E. Brouwer

City Laser Company

City Laser Company is een begrip op het gebied van laserbehandelingen in Groningen en Leeuwarden. Je wordt behandeld door echte professionals die gespecialiseerd zijn in behandelingen voor laserontharen en het verwijderen van tatoeages en permanente make up. De meiden uit ons team zijn allemaal gediplomeerd en stellen jou vanaf het eerste moment op je gemak in onze kliniek. Zien we jou binnenkort in een van onze klinieken?