SUMMER DEAL: Gratis okselpakket t.w.v. 175
Bij aanschaf van het bikinilijn groot pakket

SUMMER DEAL: Gratis okselpakket t.w.v. 175 *bij aanschaf van het bikinilijn groot pakket

Laser ontharen

Nooit meer scheren! Laser ontharen is een methode om permanent van ongewenste haartjes af te komen. Door gebruik te maken van een speciale laser worden de haren en de wortels ervan vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes niet meer terug, waardoor je langdurig van ongewenste haargroei verlost bent.

Geschikt voor het hele lichaam

Geschikt voor alle huidtypes

Hoge klantwaardering

Boek vrijblijvende intake

Laser ontharen

Ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht, wie heeft het niet? Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren. Wat je ook doet, het kost tijd, moeite en het doet pijn. En het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Laserontharen biedt de beste definitieve oplossing.

De nieuwste lasertechnieken

Onze laserspecialisten kunnen definitief en veilig jouw ongewenste haar weglaseren met de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano Titanium, de CLARITY II en de GentleMax Pro; dit zijn beiden een Alexandrite & Nd:YAG Laser. 

Het haar komt nu niet meer terug. De sterke en gerichte lichtbundel van de lasers maakt laserontharing effectiever dan IPL voor het verwijderen van ongewenste haargroei.

De behandelingen
Gemiddeld heb je 8 tot 10 laserbehandelingen nodig, waar steeds 4 tot 6 weken tussen zitten. We behandelen je volgens een op maat gemaakt behandelplan. Iedere huid is anders, dus we passen onze lasers, technieken en methode aan op jouw specifieke situatie. 

Actuele acties

1. Summer Deal: gratis okselpakket t.w.v. €175 bij aanschaf van het bikinilijn groot pakket

2. Super oksel actie pakket 6 behandelingen voor €175

3. Laserontharen pakket deal: 5 behandelingen + 1 gratis

Plan mijn afspraak in