Laser ontharen

Wil je je lichaam of gezicht definitief ontharen? Dan is laserontharing bij City Laser Company de beste ontharingsmethode die er is. De behandelingen worden behandelt met geavanceerde lasers die de haarzakjes weglaseren. Immers geen haarzakje, geen haar. 

Gratis proefbehandeling

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen vernietigt de haren definitief door ze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje.

  • Met een laserapparaat wordt een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden.
  • Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar.
  • Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor dit wordt vernietigd.

Nooit meer ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht, wie heeft het niet? Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren. Wat je ook doet, het kost tijd, moeite en het doet pijn. En het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Laserontharen biedt een definitieve oplossing.

Je moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 8 tot 10 laserbehandelingen nodig. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Effectief en definitief

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum en Soprano Titanium, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn.  Meer over de Soprano Lasers.

maak een afspraak

Lasers; Soprano ICE Platinum en Soprano Titanium

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum en de Soprano Titanium, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

De voordelen van deze ontharingslasers:

  • Vernietigt ongewenste haargroei heel effectief.
  • De gepatenteerde en innovatieve techniek zorgt ervoor de energie op drie diepten (3 verschillende golflengtes) in de huid wordt gebracht naar het haarzakje. Zowel oppervlakkig, middeldiepe als diep gelegen haren worden aangepakt. Dit heeft als grote voordeel dat er veel meer kans is op vernietiging van de haarzaakjes dan een laser die maar 1 golflengte bereikt. 
  • Onze lasers zijn in staat ‘in motion’ (bewegende) te werken. Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een heel hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere laserflitsen/pulsen. De warmte wordt zo geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmteopbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt. 
  • FDA keurmerk; de ontharingslaser voldoet aan de strengste eisen en is volkomen veilig.
  • Met de Soprano lasers kunnen we ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes behandelen.

De revolutionaire Soprano lasers heeft door haar unieke eigenschappen de Aesthetics Awards gewonnen. Veel gerenommeerde organisaties uit de medische/cosmetische sector nemen deel aan dit evenement en de Soprano laser zijn hierbij verkozen tot het beste apparaat voor laserontharen.

Veiligheid en kwaliteit

City Laser Company hecht grote waarde aan jouw veiligheid en de kwaliteit van de laserontharingsbehandelingen. Je wordt bij ons dan ook uitsluitend behandeld door huidtherapeuten of een van onze laserspecialisten.

Laser ontharen effectiever dan IPL

Laser ontharen en IPL (Intense Pulsed Light Technology) zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Maar laserontharing is effectiever dan IPL. Dat komt doordat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor bereikt het laserapparaat de dieper gelegen haarzakjes beter. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling.

Laserapparaten zijn vaak in privéklinieken of in grote schoonheidsinstituten te vinden. De kleinere schoonheidssalons maken in de meeste gevallen gebruik van een IPL-apparaat. Hiervoor wordt ten onrechte wel eens de term laseren gebruikt, terwijl het om een IPL-behandeling gaat.

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum en de Soprano Titanium, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Meer over de Soprano lasers.

Pijnloos laser ontharing

Werkwijze

Ben je geïnteresseerd in een laserontharing behandeling? Voordat we aan de slag gaan met de behandelingen, plannen we een intakegesprek in waarbij we uitleggen wat je kunt verwachten van de behandelingen. Lees meer over hoe je je kunt voorbereiden op de behandelingen, de behandeling zelf en verzorging na de behandeling in onze werkwijze.

meer info

Prijzen laser ontharen

Wij bieden zowel losse behandelingen als pakketten voor laserontharing. Tijdens de intake leggen we de verschillende mogelijkheden uit. Bekijk onze tarieven in het prijzen overzicht.

Super oksel actie

Los normaal €80 nu €25
Pakket normaal €400 nu €125

Gratis proefbehandeling

Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis intake en proefbehandeling bij één van je oksels.

alle prijzen