Laser ontharen

City Laser Company in Groningen is de specialist op het gebied van definitief laser ontharen. Wij werken met de Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is het dankzij de innovatieve technieken van de Soprano ICE Platinum laser ook vrijwel pijnloos.

Laser ontharen

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen vernietigt de haren definitief door ze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje.

  • Met een laserapparaat wordt een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden.
  • Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar.
  • Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor dit wordt vernietigd.

Nooit meer ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht, wie heeft het niet? Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren. Wat je ook doet, het kost tijd, moeite en het doet pijn. En het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Laserontharen biedt een definitieve oplossing.

Je moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 6 tot 10 laserbehandelingen nodig. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Effectief en vrijwel pijnloos

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Dankzij de innovatieve technieken van de Soprano ICE Platinum laser is het ook nog vrijwel pijnloos. Meer over de Soprano ICE Platinum

maak een afspraak

Soprano ICE Platinum

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is.
De voordelen van deze ontharingslaser:

  • Vernietigt ongewenste haargroei heel effectief.
  • De behandeling is vrijwel pijnloos dankzij een gepatenteerde ‘in motion’ (bewegende) lasertechniek. Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een heel hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere laserflitsen/pulsen. De warmte wordt zo geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmteopbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt.
  • De ontharingslaser is volkomen veilig.
  • Met de Soprano ICE Platinum Platinum Laser kunnen we ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes behandelen.

De revolutionaire Soprano ICE Platinum heeft door haar unieke eigenschappen de Aesthetics Awards gewonnen. Veel gerenommeerde organisaties uit de medische/cosmetische sector nemen deel aan dit evenement en de Soprano ICE Platinum is hierbij verkozen tot het beste apparaat voor laserontharen.

Veiligheid en kwaliteit

City Laser Company hecht grote waarde aan jouw veiligheid en de kwaliteit van de laserontharingsbehandelingen.

Je wordt bij ons dan ook uitsluitend behandeld door de huidtherapeut of een van onze laserspecialisten.

Laser ontharen effectiever dan IPL

Laser ontharen en IPL (Intense Pulsed Light Technology) zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Maar laserontharing is effectiever dan IPL. Dat komt doordat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor bereikt het laserapparaat de dieper gelegen haarzakjes beter. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling.

Laserapparaten zijn vaak in privéklinieken of in grote schoonheidsinstituten te vinden. De kleinere schoonheidssalons maken in de meeste gevallen gebruik van een IPL-apparaat. Hiervoor wordt ten onrechte wel eens de term laseren gebruikt, terwijl het om een IPL-behandeling gaat.

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Meer over de Soprano ICE Platinum

Pijnloos laser ontharing

Werkwijze

Ben je geïnteresseerd in een laserontharing behandeling? Voordat we aan de slag gaan met de behandelingen, plannen we een intakegesprek in waarbij we uitleggen wat je kunt verwachten van de behandelingen. Lees meer over hoe je je kunt voorbereiden op de behandelingen, de behandeling zelf en verzorging na de behandeling in onze werkwijze.

meer info veelgestelde vragen

Prijzen laser ontharen

Wij bieden zowel losse behandelingen als pakketten voor laserontharing. Tijdens de intake leggen we de verschillende mogelijkheden uit. Bekijk onze tarieven in het prijzen overzicht.

Super oksel actie

Los normaal €80 nu €25
Pakket normaal €400 nu €125

Gratis proefbehandeling

Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis intake en proefbehandeling bij één van je oksels.

prijzen gratis proefbehandeling