Gezicht laserbehandeling

Veel mensen kunnen onzeker worden van overbeharing in het gezicht. We zien het gezichthaar dan ook liever definitief als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met een gezicht laserbehandeling bij City Laser company zeg je vaarwel tegen gezichthaar.

Wist je dat bij ons laser ontharen in gezicht en hals door de zorgverzekering wordt vergoed, als je hier aanvullend voor bent verzekerd?

Maak een afspraak vergoedingen 2022

Je gezicht laten laseren

Effectief je gezicht ontharen, dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten. City Laser Company maakt gebruik van de geavanceerde Soprano laser en zegt vaarwel tegen gezichtshaar én haarzakjes. Deze lasertechniek werkt snel en effectief. 

 


Vergoedingen zorgverzekering overbeharing

Wist je dat bij ons laser ontharen in gezicht en hals door de zorgverzekering wordt vergoed, als je hier aanvullend voor bent verzekerd? Deze behandelingen gaan niet ten koste van je eigen risico. Een vergoeding wordt altijd achteraf terugbetaald door de zorgverzekeraar.

bekijk de vergoedingen voor 2022

Hoe vaak moet je je gezicht laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Omdat niet alle haren in je gezicht tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw benen zo effectief mogelijk te ontharen. 

Wat kost gezicht laseren

De kosten voor een laserbehandeling verschild per te behandelen gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is. 

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels.

maak een afspraak