Gezicht laserbehandeling

Veel mensen kunnen onzeker worden van overbeharing in het gezicht. We zien het haar in het gezicht dan ook liever definitief als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Wist je dat bij ons laser ontharen in gezicht en hals door de zorgverzekering wordt vergoed, als je hier aanvullend voor bent verzekerd?

Maak een afspraak vergoedingen 2024

Je gezicht laten laseren

Effectief je gezicht ontharen, dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten. Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano Titanium, de CLARITY II en de GentleMax Pro; dit zijn beiden een Alexandrite & Nd:YAG Laser. 

Vergoedingen zorgverzekering overbeharing

Wist je dat bij ons laser ontharen in gezicht en hals door de zorgverzekering wordt vergoed, als je hier aanvullend voor bent verzekerd? Deze behandelingen gaan niet ten koste van je eigen risico. Een vergoeding wordt altijd achteraf terugbetaald door de zorgverzekeraar.

Hoe vaak moet je je gezicht laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 4 weken. Omdat niet alle haren in je gezicht tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw benen zo effectief mogelijk te ontharen. 

Wat levert de behandeling op?

√  Vergoed door jouw verzekering
√  Definitief af van ongewenst haargroei
√  Gladdere huid
√  Juiste adviezen voor je huid

Jouw investering

Een intake en proefbehandeling is altijd gratis. Het totale bedrag hangt af van het aantal behandelingen die je nodig hebt voor laserontharen. De meeste mensen met ongewenst haargroei hebben 8-10 behandelingen nodig.
 

Gratis intake en proefbehandeling

Wil jij nooit meer tijd en moeite kwijt zijn aan scheren? En zelf een laserbehandeling ervaren? Dit is het perfecte moment om een afspraak in te plannen: je krijgt een gratis vrijblijvend intakegesprek en ook nog eens een gratis proefbehandeling bij 1 van je oksels!

Plan een intake of proefbehandeling