Colorescience producten

Colorescience is een minerale make-up die je dagelijks, maar ook na medisch/cosmetische behandeling veilig kunt gebruiken. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid, rosacea en acne. De minerale make-up ondersteunt en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf en laat je huid ademen. Als je investeert in huidverbetering, mag de juiste make-up niet ontbreken, een make-up die je huid berschermd en ondersteund.

Laat je bij ons informeren en probeer de producten uit, dan ervaar je het verschil zelf.

gratis huidscan boeken koop in onze webshop

Colorescience producten voor thuisgebruik

Ben je behandeld met de producten van Colorescience? Dan is het fijn om dit thuis ook te kunnen gebruiken. Colorescience is speciaal opgericht voor huidtherapeuten en dermatologen, zodat zij zich kunnen richten op het minimaliseren van ongemak bij de patiënt en goed herstel na een behandeling. De producten in het Colorescience collectie geven meer vertrouwen, terwijl de (net behandelde) huid wordt beschermd en voordelen op lange termijn worden geboden. Vraag een gratis huidscan aan om te bepalen welke Colorescience producten het beste bij jouw huid passen. 

Aanbrengen Colorescience make-up

Colorescience make-up kan gratis worden aangebracht na elke huidbehandeling, zodat je beschermd en met een egale teint de deur bij ons uit gaat. 

ga naar onze webshop