Effectiever dan IPL

Veel mensen zijn ook bekend met IPL ontharen en hebben dit wellicht al eens geprobeerd. Toch zit hier een groot verschil in, hieronder lees je alle informatie wat de verschillen zijn en waarom onze lasers effectiever zijn dan IPL ontharen.

bekijk behandelingen

Twee verschillende methode’s

Laser ontharen en IPL (Intense Pulsed Light Technology) zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen, maar laserontharing is vele malen effectiever dan IPL. Dat komt doordat de lichtbundel dat een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor bereikt het laserapparaat de dieper gelegen haarzakjes beter en verwijdert het zelfs. Geen haarzakje is geen haar. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling.

Soprano ICE Platinum & Soprano Titanium

Laserapparaten zijn vaak in privéklinieken of in grote schoonheidsinstituten te vinden. De kleinere schoonheidssalons maken in de meeste gevallen gebruik van een IPL-apparaat. Hiervoor wordt ten onrechte wel eens de term laseren gebruikt, terwijl het om een IPL-behandeling gaat.

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum en de Soprano Titanium, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Meer over de Soprano lasers.

Wat kost oksels laseren

De kosten voor een laserbehandeling verschild per te behandelen gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is. 

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels.

maak een afspraak