Led-therapie behandeling

Led-therapie is een effectieve manier om verschillende huidproblemen aan te pakken. Alhoewel het nog relatief onbekend is bij vele mensen wordt het vaak gebruikt omdat het goede resultaten opleverd. Heb je last van acné of ouderdomsverschijnselen, dan hebben we verschillende methodes om dit te behandelen, waaronder led-therapie.

maak een afspraak

Dermalux voor huidverjonging en huidproblemen

Voor het behandelen van bepaalde huidproblemen maken wij gebruik van Dermalux. Deze methode revitaliseert een doffe en vermoeide huid. Huidcellen worden onmiddellijk voorzien van energie en geeft een perfecte boost in de huid. Slechts een paar behandelingen met led-therapie geeft langdurige resultaten. De huid voelt jonger en gladder en het versnelt het proces van celvernieuwing. Daarnaast biedt het complete oplossingen voor een reeks van huidproblemen zoals acné.

Resultaat led-therapiebehandeling

Licht stelt ons in staat vitamine D te produceren en levert energie en serotonine. Hiernaast versnelt het het natuurlijke herstelproces van onze huid.

gecontroleerde niveaus van rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht werkt zeer gunstig in de huid. De led-therapiebehandeling omvat het blootstellen van de huid aan lage niveaus van lichtenergie uit het zichtbare en infrarode deel van het lichtspectrum. Huidcellen worden hierdoor geactiveerd en functioneren hierdoor beter. Het resultaat is een jongere, gladdere en stralende huid.

Wat kost een led-therapiebehandeling

De totale kosten voor een led-therapiebehandeling verschilt per persoon en de nodig aantal behandelingen. De prijs van een clear liftbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet.

Bekijk prijzen

gratis huidscan

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Zet de stap naar een mooie en gezonde huid en maak een afspraak voor een huidscan en advies op maat. 

maak een afspraak