17 augustus 2020

City Skin Company nu online 

Het is eindelijk zo ver! Het zusje van City Laser Company is live: City Skin Company

Als professionals op het gebied van huidverbetering gaan wij jou nu alles leren over verzorgen en verbeteren van jouw huid. City Skin Company is dé specialist voor effectieve huidverbeterende en -verjongende behandelingen. Onze huidprofessionals zijn gespecialiseerd in huidverjonging, acne, littekens, rosacea en pigment behandelingen. Iedere klant start met een uitgebreide huidscan en krijgt een geheel persoonlijk behandelplan. 

Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen en producten voor thuis. Samen zetten we de stap naar een mooie en betere huid.

ga naar website

11 mei 2020

Wij behandelen weer

Naast alle richtlijnen van het RIVM vragen we voorafgaand aan je bezoek extra aandacht voor het volgende:

 • In onze kliniek werken alleen gezonde medewerkers (zonder klachten van hoesten, keelpijn, koorts, neusverkoudheid en/of diarree);
 • We vragen je alleen binnen te komen (zonder begeleider) en op het exacte tijdstip van je afspraak;
 • We vragen bij binnenkomst naar je gezondheid. Alleen gezonde cliënten (zonder klachten van hoesten, keelpijn, koorts, neusverkoudheid en/of diarree) worden geholpen;
 • Bij de entree van onze kliniek wordt je verzocht direct handen te desinfecteren.
 • Voor en na de behandeling wordt handhygiëne toegepast;
 • Er zijn maximaal 3 personen tegelijkertijd aanwezig in 1 behandelruimte;
 • Na elke patiënt worden alle deurkrukken, kranen, toiletknoppen, pinapparaten, telefoon, balie, toetsenbord gereinigd met desinfectie;
 • Er wordt helaas geen koffie/thee/water geserveerd;
 • We houden ons zoveel mogelijk aan de 1,5 meter zone en gebruiken beschermingsmiddelen waar nodig;
 • We geven geen hand, maar onze mooiste glimlach.

Wij hopen je in goede gezondheid te mogen ontvangen.

20 september 2019

– Persbericht – 

Vanaf vandaag is de naam van City Laser Clinic, gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen, gewijzigd naar City Laser Company. City Laser Company is dé specialist op het gebied van pijnloos en definitief laserontharen in Groningen. Elke behandeling is volledig pijnloos dankzij de innovatieve technieken van de Soprano ICE Platinum laser. De Soprano ICE is voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitief ontharen. De laser zorgt dat de eiwitten in een haarzakje afsterven door middel van laserflitsen, ook wel pulsen genoemd. Door deze pulsen wordt het haarzakje vernietigd met als gevolg dat het haartje definitief is verwijderd.De huidspecialisten en laserspecialisten van City Laser Company zijn gecertificeerd en staan garant voor de hoogste kwaliteit. Voor een gratis intakegesprek kun je terecht op de website : www.citylasercompany.nl.

16 juni 2019

Botox & Fillers

Drs. Farah Nayebi cosmetisch arts KNMG 

Wij gaan ons dienstenaanbod uitbreiden met botox & filler behandelingen. Deze deskundige behandelingen vragen natuurlijk om een specialistische arts. Daarom mogen wij vol trots aankondigen dat wij gaan samenwerken met cosmetisch arts KNMG Drs. Farah Nayebi.

KNMG is sinds 1 juli een erkend geneeskundig profiel en dat betekent dat de titel “Cosmetisch arts KNMG” beschermd is. Voor jou als klant betekent dit dat wij de kwaliteit waarborgen en dus alleen samenwerken met de allerbeste specialisten in het vak!

Ben jij nieuwsgierig naar wat Drs. Farah voor jou kan betekenen? Wil je vrijblijvend advies en/of meteen behandeld worden? Maak dan een afspraak voor een intake.

1 juni 2019

-Persbericht-

Groningen, 1 Juni 2019 – Vanaf vandaag is de naam van Spa & Beauty Moments gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen gewijzigd naar City Laser Clinic.Het bedrijf, met een breed scala aan beautybehandelingen heeft een nieuwe eigenaar en dat betekent, een nieuw gezicht, een nieuwe naam en een nieuwe look en feel.

Focus op het vak

Acht jaar geleden kwam de droom van Yvonne Elmendorp uit. Ze startte haar eigen beautysalon met behandelingen op het gebied van huidverbetering en schoonheid specialisaties. Van een pedicure, tot een massage of gezichtsbehandeling. “We hadden zelfs het eerste voetenbad voor drie personen in Groningen”, vertelt Yvonne trots. Langzaam werd Spa & Beauty Moments een goed lopende schoonheidssalon, waar PR en allerlei zaken rondom het bedrijf een steeds grotere invulling kregen in de agenda van Yvonne. Het allerliefste is ze bezig met haar vak: huidspecialist, het één op één werken met mensen, “Dat is waar ik mij thuis voel” zegt Yvonne. Om deze reden draagt zij het stokje over aan haar dochter, Charlotte van der Lei.

Van allround beautysalon naar specialistische kliniek

Charlotte behaalde in 2013 haar universitaire diploma Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waarna ze een carrière begon in de marketing bij bedrijven met een achtergrond in de esthetische geneeskunde. De nieuwsgierigheid naar het vak van haar moeder en de interesse in schoonheid en beauty bleef. Met het gemis van het Noorden, besloot zij daarom maart dit jaar terug te verhuizen naar Groningen en besloten zij en haar moeder hun krachten te bundelen en te doen wat zij allebei het liefste doen. Charlotte als eigenaar en Yvonne als huidspecialist. Bij een nieuwe start, hoort dan natuurlijk ook een nieuwe naam, namelijk “City Laser Clinic”. Het bedrijf krijgt een nieuw concept met als hoofdzaak: laserontharing, huidverbetering en huidverjonging. Voorlopig kun je ook nog terecht voor alle overige behandelingen, zoals pedicures en manicures. In de toekomst zal er echter meer nadruk komen op laserontharing en huidverbetering.

City Laser Clinic is gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen. De huidspecialisten zijn gecertificeerd en geven je vrijblijvend advies op maat. Voor een gratis intakegesprek kun je terecht op de website www.citylaserclinic.nl

20 mei 2019

Opening City Laser Clinic

Op zaterdag 1 juni gaat City Laser Clinic van start


Je bent meer dan welkom op de opening voor:

 • Intake en proefbehandeling laserontharing met de Soprano ICE Platinum
 • Consult met de huidtherapeut
 • Face Mapping Huidanalyse 
 • Productadvies

Dit alles is gratis en vrijblijvend. Je kan langskomen zonder afspraak, maar als je van een plek verzekerd wilt zijn, reserveer dan via het contactformulier, e-mail of bel ons. 

Openingsacties

 • 15% korting op alle producten*
 • 10% korting op alle behandelingen**

* Korting geldig op Dermalogica en Dermaceutic
** Niet geldig voor de schoonheidsbehandelingen (pedicure, manicure, wimpers/wenkbrauwen en harsen)