31maart 2020

Coronavirus (COVID-19)

Geen behandelingen tot 28 april 
Zoals je waarschijnlijk weet hebben wij naar aanleiding van de persconferentie de sluiting van de kliniek moeten verlengen tot 28 april. Alle huid- en laserbehandelingen die ingepland staan tot 28 april gaan dus niet door. In verband met de onzekerheid rondom de situatie hebben wij besloten om nog even geen vervolgafspraak in te plannen tot wij meer weten na de persconferentie die een week voor 28 april zal plaatsvinden. Wij zullen daarna persoonlijk contact met je opnemen na de persconferentie zodra er meer zekerheid is om een nieuwe afspraak in te plannen! 

Wat te doen als je een afspraak hebt staan in de periode tot 28 april? 
Indien je een afspraak hebt staan hoef je deze niet te annuleren. Deze wordt automatisch geannuleerd. Zodra er zicht is op het plannen van nieuwe afspraken wordt je persoonlijk door ons benaderd om een afspraak in te plannen.

Heb jij een intake voor laser ontharen of huidadvies staan?
Ook in dit geval zullen we contact met jou opnemen. We doen de intake dan telefonisch, zodra wij onze deuren weer openen voor behandelingen kunnen we gelijk beginnen met de behandeling.

Wil je een afspraak maken?
Wil jij een intake plannen en gebruik maken van de oksel actie of persoonlijk huidadvies advies? Dat kan nu telefonisch, zodat je vanaf 28 april direct kan starten met je behandeling. Wil je een afspraak maken vanaf 28 april neem dan contact met ons dan plannen we dit voor je in. 

Bereikbaarheid
Wij zijn elke werkdag van 12.00-17.00 telefonisch en per mail bereikbaar voor al jullie vragen of telefonische intakes. 

Op maandag, woensdag en vrijdag is de kliniek van 12:00 en 17:00 geopend voor het afhalen van producten. 

Wij houden jullie op de hoogte via alle mogelijke kanalen en tot die tijd en hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeerd en hoop kunnen vasthouden in een bizarre tijd zoals deze. ‍Samen kunnen we het virus een halt toe roepen.

Liefs, Team City Laser Company

20 september 2019

– Persbericht – 

Vanaf vandaag is de naam van City Laser Clinic, gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen, gewijzigd naar City Laser Company. City Laser Company is dé specialist op het gebied van pijnloos en definitief laserontharen in Groningen. Elke behandeling is volledig pijnloos dankzij de innovatieve technieken van de Soprano ICE Platinum laser. De Soprano ICE is voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitief ontharen. De laser zorgt dat de eiwitten in een haarzakje afsterven door middel van laserflitsen, ook wel pulsen genoemd. Door deze pulsen wordt het haarzakje vernietigd met als gevolg dat het haartje definitief is verwijderd.De huidspecialisten en laserspecialisten van City Laser Company zijn gecertificeerd en staan garant voor de hoogste kwaliteit. Voor een gratis intakegesprek kun je terecht op de website : www.citylasercompany.nl.

16 juni 2019

Botox & Fillers

Drs. Farah Nayebi cosmetisch arts KNMG 

Wij gaan ons dienstenaanbod uitbreiden met botox & filler behandelingen. Deze deskundige behandelingen vragen natuurlijk om een specialistische arts. Daarom mogen wij vol trots aankondigen dat wij gaan samenwerken met cosmetisch arts KNMG Drs. Farah Nayebi.

KNMG is sinds 1 juli een erkend geneeskundig profiel en dat betekent dat de titel “Cosmetisch arts KNMG” beschermd is. Voor jou als klant betekent dit dat wij de kwaliteit waarborgen en dus alleen samenwerken met de allerbeste specialisten in het vak!

Ben jij nieuwsgierig naar wat Drs. Farah voor jou kan betekenen? Wil je vrijblijvend advies en/of meteen behandeld worden? Maak dan een afspraak voor een intake.

1 juni 2019

-Persbericht-

Groningen, 1 Juni 2019 – Vanaf vandaag is de naam van Spa & Beauty Moments gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen gewijzigd naar City Laser Clinic.Het bedrijf, met een breed scala aan beautybehandelingen heeft een nieuwe eigenaar en dat betekent, een nieuw gezicht, een nieuwe naam en een nieuwe look en feel.

Focus op het vak

Acht jaar geleden kwam de droom van Yvonne Elmendorp uit. Ze startte haar eigen beautysalon met behandelingen op het gebied van huidverbetering en schoonheid specialisaties. Van een pedicure, tot een massage of gezichtsbehandeling. “We hadden zelfs het eerste voetenbad voor drie personen in Groningen”, vertelt Yvonne trots. Langzaam werd Spa & Beauty Moments een goed lopende schoonheidssalon, waar PR en allerlei zaken rondom het bedrijf een steeds grotere invulling kregen in de agenda van Yvonne. Het allerliefste is ze bezig met haar vak: huidspecialist, het één op één werken met mensen, “Dat is waar ik mij thuis voel” zegt Yvonne. Om deze reden draagt zij het stokje over aan haar dochter, Charlotte van der Lei.

Van allround beautysalon naar specialistische kliniek

Charlotte behaalde in 2013 haar universitaire diploma Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waarna ze een carrière begon in de marketing bij bedrijven met een achtergrond in de esthetische geneeskunde. De nieuwsgierigheid naar het vak van haar moeder en de interesse in schoonheid en beauty bleef. Met het gemis van het Noorden, besloot zij daarom maart dit jaar terug te verhuizen naar Groningen en besloten zij en haar moeder hun krachten te bundelen en te doen wat zij allebei het liefste doen. Charlotte als eigenaar en Yvonne als huidspecialist. Bij een nieuwe start, hoort dan natuurlijk ook een nieuwe naam, namelijk “City Laser Clinic”. Het bedrijf krijgt een nieuw concept met als hoofdzaak: laserontharing, huidverbetering en huidverjonging. Voorlopig kun je ook nog terecht voor alle overige behandelingen, zoals pedicures en manicures. In de toekomst zal er echter meer nadruk komen op laserontharing en huidverbetering.

City Laser Clinic is gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen. De huidspecialisten zijn gecertificeerd en geven je vrijblijvend advies op maat. Voor een gratis intakegesprek kun je terecht op de website www.citylaserclinic.nl

20 mei 2019

Opening City Laser Clinic

Op zaterdag 1 juni gaat City Laser Clinic van start


Je bent meer dan welkom op de opening voor:

  • Intake en proefbehandeling laserontharing met de Soprano ICE Platinum
  • Consult met de huidtherapeut
  • Face Mapping Huidanalyse 
  • Productadvies

Dit alles is gratis en vrijblijvend. Je kan langskomen zonder afspraak, maar als je van een plek verzekerd wilt zijn, reserveer dan via het contactformulier, e-mail of bel ons. 

Openingsacties

  • 15% korting op alle producten*
  • 10% korting op alle behandelingen**

* Korting geldig op Dermalogica en Dermaceutic
** Niet geldig voor de schoonheidsbehandelingen (pedicure, manicure, wimpers/wenkbrauwen en harsen)