Onze lasers

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum en de Soprano Titanium, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Lees hieronder alle informatie over onze lasers.

of maak een afspraak

Soprano ICE Platinum & Soprano Titanium

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum en de Soprano Titanium, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn.
De voordelen van onze ontharingslasers:

  • Vernietigt ongewenste haargroei heel effectief.
  • Deze laser kan werken met de gepatenteerde ‘in motion’ (bewegende) lasertechniek. Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een heel hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere laserflitsen/pulsen. De warmte wordt zo geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmteopbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt.
  • De ontharingslasers zijn volkomen veilig en FDA en CE goedgekeurd. 
  • Met de Soprano lasers kunnen we ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes behandelen.

De revolutionaire Soprano lasers hebben door haar unieke eigenschappen de Aesthetics Awards gewonnen. Veel gerenommeerde organisaties uit de medische/cosmetische sector nemen deel aan dit evenement en de Soprano lasers zijn hierbij verkozen tot het beste apparaat voor laserontharen.

Veiligheid en kwaliteit

City Laser Company hecht grote waarde aan jouw veiligheid en de kwaliteit van de laserontharingsbehandelingen.

Je wordt bij ons dan ook uitsluitend behandeld door huidtherapeuten en laserspecialisten.

bekijk alle behandelingen