Eczeem huidprobleem

Eczeem is een huidprobleem waarbij de huid ontstoken raakt. Hierdoor ontstaan rode, schilferige plekken en (erge) jeuk. Ben je op zoek naar een behandeling tegen eczeem? Bij City laser Company adviseren we je graag de beste behandeling.

Bekijk behandelingen

Veelgestelde vragen

Dit is een ontstekingsreactie van de huid die gepaard gaat met roodheid, schilfering, korstjes, rode bultjes en jeuk. De huid is minder in staat om vocht vast te houden door een verstoorde huidbarriére en wordt minder goed beschermd tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Eczeem komt voor op verschillende plekken op het lichaam: in je gezicht, op je handen en voeten, benen of ellebogen.

Dit huidprobleem kan verschillende oorzaken hebben. Komt het veel voor in de familie, dan heb je een kans dat jij ook last krijgt van van deze rode jeukerige huid. Erfelijkheid is namelijk de meestvoorkomende oorzaak van eczeem. Daarnaast kan je het krijgen van in- en externe factoren als leefstijl, stress, kou en warmte.

Het is lastig om zelf een juiste behandeling te vinden tegen rode en jeukende huid. Onze huidspecialisten kunnen hiervoor de beste adviezen geven. Bij City Laser Company bieden we Led therapie en de ZO Skin Health treatment om van dit huidprobleem af te komen. Daarnaast raden we ook producten voor thuisgebruik aan.

gratis huidscan

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief een huidverbetering behandeling is.

City Laser Company biedt verschillende behandelingen om huidproblemen te verhelpen.

maak een afspraak

Wat kost een behandeling?

De kosten voor een huidbehandeling verschilt per te behandelen gebied. De prijs van alle behandelingen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een huidbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen