Benen laserbehandeling

Beenhaar scheren, waxen of epileren hoeft niet meer met een benen laserbehandeling. Elke dag zijdezachte benen dankzij een effectieve laserbehandeling met een blijvend resultaat kan bij City Laser Company.

Maak een afspraak

Je benen laten laseren

Effectief je benen definitief ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten. Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano lasers en de CLARITY II Alexandrite & Nd:YAG Laser.

Hoe vaak moet je je benen laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 12 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw benen zo effectief mogelijk te ontharen. 

Wat levert de behandeling op?

√  Vergoed door jouw verzekering
√  Definitief af van ongewenst haargroei
√  Gladdere en mooie benen
√  Juiste adviezen voor je huid

Jouw investering

Een intake en proefbehandeling is altijd gratis. Per behandeling bedragen de kosten voor benen laseren tussen de € 100,- en € 295,-. Het totale bedrag hangt af van het aantal behandelingen die je nodig hebt voor laserontharen. De meeste mensen met ongewenst haargroei hebben 8-12 behandelingen nodig.
 

Gratis intake en proefbehandeling

Wil jij nooit meer tijd en moeite kwijt zijn aan scheren? En zelf een laserbehandeling ervaren? Dit is het perfecte moment om een afspraak in te plannen: je krijgt een gratis vrijblijvend intakegesprek en ook nog eens een gratis proefbehandeling bij 1 van je oksels!

Plan mijn afspraak in