Benen laserbehandeling

Beenhaar scheren, waxen of epileren hoeft niet meer met een benen laserbehandeling. Elke dag zijdezachte benen dankzij een effectieve laserbehandeling met een blijvend resultaat kan bij City Laser Company.

Maak een afspraak

Je benen laten laseren

Effectief je benen definitief ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten.
Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano lasers en de GentleMax Pro. 

Hoe vaak moet je je benen laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de juiste fase zitten om vernietigd te kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en waar nodig gewisseld in technieken om jouw benen zo effectief mogelijk te ontharen. 

Wat kost oksels laseren

De kosten voor een laserbehandeling verschild per te behandelen gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is. 

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels.

 

maak een afspraak