Tegen o.a. fijne rimpels en littekens

Voor de mooiste resultaten op het gebied van huidverbetering gebruiken wij de Fractionele laser. Deze laser wordt gebruikt voor de behandeling van fijne lijntjes, grove poriën, acné littekens en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Binnen CLC wordt er gewerkt met een ablatieve (ER:YAG) en non-ablatieve (DiaFX) laser. Deze behandeling is momenteel alleen in Groningen beschikbaar.

Veilige en effectieve methode tegen pigmentvlekken
Voor een stralende en egale huid

Hoe werkt een fractionele laser?

Een fractionele laser reageert op het water in de huidcellen en creëert door verdamping vele minuscule gaatjes van warmte bundels diep in de huid. Hierdoor wordt de nieuwe aanmaak van collageen gestimuleerd. Deze collageenproductie zorgt voor meer stevigheid van de huid.

Wat kan je van de fractionele laser verwachten?

Tijdens de behandeling draag je een laserbril om je ogen te beschermen. De behandeling voelt als warme spelden prikjes. Jouw lichaam voert deze deeltjes af, omdat je lichaam dit zelf afbreekt zie je niet direct resultaat. Hier gaan een paar weken overheen.

Gratis intake

Voordat je deze behandeling bij ons ondergaat is het belangrijk om eerst een intake te boeken. Zo kunnen we elkaar leren kennen. We bespreken jouw wensen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Op basis van deze gegevens krijg je van ons persoonlijk behandel- en productadvies. Ook gaan we je alle informatie geven over deze behandeling.

Boek een CLC Intake