Meer glow met de CLC Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Het bindweefsel onder de opperhuid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken.

✔ Tegen fijne lijnen, pigment, veroudering, (acné)littekens
✔ Geschikt voor elk huidtype

De CLC Microneedling uitgelegd

Microneedling is één van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen. Deze techniek helpt fijne lijntjes verminderen, grove poriën verkleinen, huidveroudering tegengaan, zonschade herstellen en (acne)littekens verminderen. Het resultaat is een stevige egale huid met een frisse, jeugdige uitstraling.

Hoe werkt de CLC Microneedling

Door vibrerende bewegingen, worden er met steriele naaldjes kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt er diep in de huid een natuurlijk herstel- en vernieuwingsproces in gang gezet. Dit zorgt voor het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De microneedling behandeling bestaat uit een reiniging, milde peeling, microneedling en wordt afgesloten met LED therapie of een masker.

Dit kan je verwachten

Verbetert de huidstructuur en versterkt je huid van binnenuit
Betere hydratatie van de huid
Opname van de huid verbetert
✔ Geeft een egale huidskleur
✔ Verzacht fijne lijntjes, (acné) littekens en grove poriën
✔ Veilig voor alle huidtypen
✔ Voelt aan als kleine prikjes die vibrerend over de huid glijden
 

Gratis intake

Voordat je deze behandeling bij ons ondergaat is het belangrijk om eerst een intake te boeken. Zo kunnen we elkaar leren kennen. We bespreken jouw wensen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Op basis van deze gegevens krijg je van ons persoonlijk behandel- en productadvies. Ook gaan we je alle informatie geven over deze behandeling.

Boek een microneedling intake