60 minuten voor jezelf

Nieuw bij CLC! Een combinatie van huidverbetering en ontspanning met de producten van Prescription! Kom helemaal tot rust tijdens deze heerlijke behandeling, echt een momentje voor jezelf. Wij leggen je graag in de watten! De producten worden aangepast op jouw huidconditie.

✔ Een stralende en glanzende huid
✔ Producten te bestellen voor thuisgebruik

De CLC Facial uitgelegd

Je hoeft niet meer te kiezen tussen huidverbetering en ontspanning, tijdens deze behandeling ervaar je beide! Tijdens een behandeling met Prescription worden actieve werkstoffen speciaal voor jouw huid gepersonaliseerd. Actives bevatten een hoge concentratie van actieve ingrediënten die bewezen effectief zijn voor het verbeteren van de algehele huidconditie. De actives kunnen gemengd worden met de basics. Afhankelijk van jouw huid indicatie bepalen de actieve ingrediënten van Prescription het resultaat. 

De behandeling

Van 139,- nu voor 99,-

✔ Een heerlijk moment voor jezelf
Een peeling aangepast op huidconditie
Warme kompressen
✔ Een ontspannen omgeving

CLC quiz

Voordat je deze behandeling bij ons ondergaat is het belangrijk om eerst de quiz van Prescription in te vullen. Met deze quiz weten wij direct welke werkstoffen geschikt zijn voor jouw huid en kunnen wij gelijk starten met de behandeling. Klik hieronder op de knop om de quiz in te vullen. Benieuwd wat jouw uitslag is? Neem dan contact met ons op, zodat we inzicht krijgen in jouw recept! De Facial kun je boeken zonder intake.

Doe hier de quiz