Werkwijze

1. Intakegesprek

En gratis proefbehandeling

Voordat de behandelingen worden uitgevoerd, voeren we eerst een intakegesprek met je, met daaropvolgend een gratis proefbehandeling bij één van je oksels. Tijdens dit gesprek leggen wij je uit wat je kunt verwachten van de behandelingen, hoe de Soprano ICE Platinum laser werkt en wat de voorwaarden zijn van een behandeling.

Maak online een afspraak of bel 050-318 21 33

gratis intake contact ons

2. Voorbereiding

Op de dag van de behandeling moet het te behandelen gebied geschoren en schoon zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling.

Let op:

  • Het te behandelen gebied niet epileren of waxen vóór (liefst 4 weken van tevoren niet) of tijdens een behandelingskuur, scheren is wel toegestaan.
  • Het te behandelen gebied 1 week vóór en 1 week na de behandeling niet blootstellen aan de zon of een zonnebank.

3. De behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd door één van onze laserspecialisten of huidtherapeut.

  • De behandelende specialist controleert het gebied dat je wilt laten behandelen. Zij kijkt of er huidbeschadigingen, pigmentaties en/of te lange haren aanwezig zijn.
  • Vervolgens worden er vakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.
    Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht die verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.
  • Ieder vak wordt een korte periode met de in motion-methode (bewegende methode) gelaserd tot de huidtemperatuur in het vak geleidelijk is opgebouwd tot ca. 45 graden.
  • Ter afsluiting schenken we graag een kopje koffie/thee of een sapje voor in.

4. Na de behandeling

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende en verkoelende Aloë vera -gel.

Het is verstandig om na de behandeling minimaal 1 week uit de zon te blijven. Na deze week kun je weer heerlijk zonnen. Gebruik dan wel bij voorkeur een zonnebrandcrème met een hoge factor.

Heb je nog vragen? Kijk bij veelgestelde vragen.
Je kunt ons natuurlijk altijd bellen 050-318 21 33 of mailen info@citylasercompany.nl. Of loop gewoon even binnen.

gratis proefbehandeling veelgestelde vragen