Werkwijze laserontharen

Laser ontharen begint altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, met de mogelijkheid daarna een gratis proefbehandeling bij één van je oksels. Tijdens dit gesprek leggen wij uit wat je bij ons kunt verwachten van de behandelingen, hoe de lasers van City Laser Company werken en beantwoorden we al jouw vragen.

gratis proefbehandeling

Voorafgaand aan de behandeling

 • Op de dag van de behandeling moet het te behandelen gebied geschoren en schoon zijn. Scheer het te behandelen gebied het liefst de avond voor de behandeling.
 • Geef veranderingen in je algemene gezondheid en/of medicijngebruik altijd door aan je behandelaar. Veranderingen in je medicijngebruik kunnen van invloed zijn op je laserbehandeling.
 • Op de dag van de behandeling geen crème of bodylotion gebruiken op het te behandelen gebied. Verwijder je make-up bij een behandeling in het gezicht. Is dit niet haalbaar voor jou, dan verwijdert de behandelaar je make-up.
 • Wij adviseren je om 10-14 dagen voor de behandeling geen gebruik te maken van de zonnebank en/of zelfbruiner in het te behandelen gebied. Ook het langdurig blootstellen aan UV- straling (zonnen) valt hieronder.

De behandeling

We maken gebruik van twee verschillende lasers. In de meeste ontharing behandelingen beginnen we met met de ‘in-motion’ techniek van de Soprano ICE Titanium laser. Deze laser werkt met snelle puls bewegingen, waardoor de warmte geleidelijk in de huid, naar het haarzakje, wordt gebracht. Tijdens het pulsen koelen we de huid tussendoor, wat de behandeling aangenamer maakt. De behandeling doet geen pijn, maar is ook niet geheel pijnloos. 

Al na een paar behandelingen is er zichtbaar resultaat. Haartjes worden dunner en er ontstaan al gaten tussendoor. Dit is dan ook het moment om de behandeling verder op te pakken met onze andere krachtige laser; de GentleLase Pro. Deze laser werkt nog krachtiger en kan goed bij de laatste haarzakjes komen. Ook hier wordt gekoeld tijdens de behandeling. We gebruiken hierbij de Zimmer koeler. 

Tijdens alle behandelingen:

 • Controleer de specialist het gebied dat je wilt laten behandelen. Zij kijkt of er huidbeschadigingen, tatoeages, pigmentaties en/of te lange haren aanwezig zijn.
 • Worden er vakken afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.
 • Maken we gebruik van speciaal ontwikkelde gel die verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt. 
 • Wordt er gekeken naar het behaalde resultaat en op de beste momenten gewisseld in technieken om zo veel mogelijk resultaat te behalen.

Na de behandeling

 • Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende en verkoelende Aloë vera -gel.
 • Mag je het behandelde gebied zoveel scheren als je dat nodig vindt.
 • Wij adviseren je om tot 10-14 dagen na de laserbehandeling geen gebruik te maken van de zonnebank en/of het behandelde gebied langdurig bloot te stellen aan UV-straling (zonnen)
 • We adviseren je om 48 uur na je laserbehandeling geen gebruik te maken van sauna, zwembaden en scrubmiddelen.

Heb je nog vragen? Kijk bij veelgestelde vragen.

Je kunt ons natuurlijk altijd bellen 050-318 21 33 (Groningen) 058-303 09 25 (Leeuwarden) of mailen info@citylasercompany.nl. Of loop gewoon even binnen.

gratis proefbehandeling