Diepe reiniging met een CLC Peeling

Behandelingen met peelings worden ingezet om de huid te verbeteren. Onze behandelingen zijn effectief, bewezen, veilig en doeltreffend. Er bestaan verschillende soorten peelings die ingezet kunnen worden bij diverse huidproblemen. Wij passen een peeling toe die het beste past bij jouw indicatie en huidtype. De behandeling kan variëren van een lichte peeling tot een zwaardere peeling.

✔ Tegen acné, pigment, veroudering en onderhoud
✔ Diepere huidlagen worden gestimuleerd

De CLC Peel uitgelegd

Een peeling is een vloeistof die op de huid aangebracht wordt, welke dode huidcellen verwijdert. Een peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen loslaten en het “lijmlaagje” (wat de dode huidcellen bij elkaar houdt) wordt opgelost. Hierdoor komt een peeling dieper in de huid en stimuleert het de celvernieuwing van de huid waardoor nieuwe cellen vanuit diepere huidlagen zichtbaar worden.

Deze cellen zijn gezond en zorgen ervoor dat je huid er stevig, glad en stralend uitziet. Veel huidproblemen verergeren door de aanwezigheid van dode huidcellen of door een vertraging van de celdeling. Dit maakt dat een peeling geschikt is voor veel verschillende huidproblemen. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling en wordt afgesloten met LED therapie of een masker.

Het resultaat

Het verbetert je huidstructuur.
Verzacht lijntjes en rimpels.
Vermindert acne en acnelittekens
Egalere huidskleur, oppervlakkige pigmentvlekken vervagen.
✔ Stimulatie van collageenproductie voor een strakkere huid
✔ Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten
 

Verschillende soorten CLC peelings

  1. Prescription Facial Peel
  2. ZO Skin Health Stimulation Peel + LED
  3. Milk/ Crystal Peel
  4. TCA Peel
  5. ZO skin health 3step Peel

Gratis intake

Voordat je deze behandeling bij ons ondergaat is het belangrijk om eerst een intake te boeken. Zo kunnen we elkaar leren kennen. We bespreken jouw wensen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Op basis van deze gegevens krijg je van ons persoonlijk behandel- en productadvies. Ook gaan we je alle informatie geven over deze behandeling.

Boek een CLC Intake