Wat is laser ontharen?

Laser ontharen vernietigt de haren definitief door ze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje.

  • Met een laserapparaat wordt een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden.
  • Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar.
  • Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor dit wordt vernietigd.

Nooit meer ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht, wie heeft het niet? Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren. Wat je ook doet, het kost tijd, moeite en het doet pijn. En het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Laserontharen biedt een definitieve oplossing.

Je moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 6 tot 10 laserbehandelingen nodig. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Effectief en 100% pijnloos

City Laser Company werkt met de Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. De behandeling is pijnloos. Meer over de Soprano ICE Platinum

meer info veelgestelde vragen