Rug laserbehandeling

Vooral mannen, maar ook vrouwen hebben last van overbeharing op de rug. Wil je af van ongewenst haargroei op jouw rug? Laat je rug laseren in een van onze klinieken in Groningen of Leeuwarden.

Maak een afspraak

Je rug laten laseren

Effectief je rug definitief ontharen, zonder terugkeer. Dat kan met de lasermethode door medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten.

Onze laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest effectiefste ontharingslasers van dit moment; de Soprano lasers en de GentleMax Pro. 

Hoe vaak moet je je rug laseren?

Houd rekening met ongeveer 8 tot 12 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken. Deze hersteltijd is nodig om nieuwe niveaus in rughaargroei te bereiken en voorgoed te elimineren. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken in hoeverre de Soprano laser aangepast kan worden om jouw rug pijnloos en effectief te ontharen.

Wat kost rug laseren

De kosten voor een laserbehandeling verschild per te behandelen gebied. De prijs van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is. 

Maak een afspraak voor een gratis intake- en proefbehandeling en ontvang een gratis en vrijblijvende laser behandeling bij één van je oksels.

maak een afspraak