Maak kennis en begin direct

Maak kennis en ervaar meteen een huidbehandeling. Deze omvat een grondige skin scan en een verkwikkende behandeling. Tijdens deze sessie bespreken we jouw doelen en voeren we een gedetailleerde huidanalyse uit.

✔ Uitgebreide skin scan
✔ Direct je eerst boostbehandeling

De CLC Meet & Treat uitgelegd

Ben je nieuw bij CLC? Dan is dit een perfecte behandeling om te starten. Voordat we beginnen met een behandeling kijken we met behulp van een uitgebreide skin scan in de diepere lagen van je huid. Hierdoor lukt het om onder andere de onderstaande huidproblemen in beeld te brengen, wat met het blote oog niet direct te zien is. Op basis hiervan geven een een persoonlijk advies.

Direct je boostbehandeling

Na deze skin scan gaan we direct verder en verplaatsen we ons naar een behandelkamer. Hier ga je lekker liggen in een verwarmde stoel en onderga je een heerlijke boostbehandeling met producten die zijn afgestemd op jouw huidconditie en huidbehoefte. Na de behandeling voel je je als herboren en je huid straalt weer. En mocht je dit graag thuis willen doorzetten? Alle producten zijn ook in onze kliniek aan te schaffen.

De behandeling

✔ Schoonmaken van het gezicht
✔ Een diepte reiniging (peeling)
✔ Een heerlijk gezichtsmasker
✔ Een massage van nek en schouders
✔ Dagverzorging
✔ SPF voor bescherming met of zonder tint

CLC Meet & Treat actie

Een uitgebreide CLC skin scan + direct een behandeling

Van 139,- nu voor 99,-

Boek deze behandeling