Clearlift behandeling

De Clearlift huidverjonging behandeling, ook wel bekend als de ‘hollywood facial’, is een behandeling die diep in de dermis werkt en biedt voor iedereen een uitkomst. De behandeling is pijnloos, kan het hele jaar door uitgevoerd worden en zorgt ervoor dat de huid egaler, steviger en stralender wordt.

maak een afspraak

Huidverjonging en huidverstrakking

De Clearlift laser behandeling is gericht op huidverhuidverjonging en huidverstrakking. De Clearlift behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de beste lasertherapie op de markt. We hebben gekozen voor de gefractioneerde Q-switched laser met het Harmony XL systeem. Deze laser werkt zeer precies. Door middel van warmte maakt het laserlicht van de Clearlift kleine gaatjes in de huid, zonder de opperhuid te beschadigen. Op deze manier wordt uw huid gestimuleerd om weer huid eigen collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet.

Resultaat Clearlift behandeling

Het resultaat is een stevigere huid met een liftend effect, ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan, maar op langere termijn geeft deze behandeling het beste resultaat. Dit komt door de stimulatie van collageen tijdens de behandeling en werkt tot wel 3 tot 6 maanden door in de huid.

Dit is een van de weinige laserbehandelingen die geschikt is voor iedereen en het hele jaar door uitgevoerd kan worden, ook in de zomermaanden. 

Wat kost een clear liftbehandeling

De totale kosten voor een clear liftbehandeling verschilt per persoon en de nodig aantal behandelingen. De prijs van een clear liftbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet.

Bekijk prijzen

gratis huidscan

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Zet de stap naar een mooie en gezonde huid en maak een afspraak voor een huidscan en advies op maat. 

maak een afspraak