Dermaceutic Peelings

De peelings van Dermaceutic worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne. Er zijn verschillende soorten peelings die werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking.

Voorafgaand aan je eerste behandeling plannen we altijd een intakegesprek met een van onze huidtherapeuten of huidspecialisten. 

gratis intake & Huidscan

Voor huidverjonging, tegen pigmentvlekken en acne

De peelings van Dermaceutic worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne. Er zijn verschillende soorten peelings en deze werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Welke peeling we gebruiken hangt af van verschillende factoren. Voorafgaand aan de eerste behandeling plannen we een gratis intakegesprek met één van onze huidprofessionals. Op basis van de intake en huidscan ontvang je een advies op maat. 

Dermaceutic Peelings

Voor actieve acne en een onzuivere huid kan een peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur toegepast worden, zoals de Mask peel. Deze chemische peeling maakt de bovenste huidlaag dunner, waardoor talg minder snel achterblijft en huidverstopping geen kans krijgt. Salicylzuur heeft een remmende werking op de talgproductie en pakt de acnebacterie (P. acnes) aan. Op deze manier zorgt de peeling ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden ontstaan.

Voor het verminderen van lijntjes en het verbeteren van de huidstructuur zijn verschillende peelings mogelijk. De Milk peel, met ingrediënten als glycolzuur, melkzuur en salicylzuur stimuleert en exfolieert de huid voor een diepe hydratatie. De peeling is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

Een geschikte behandeling tegen pigmentvlekken is de Mela Peel. Een combinatie van de beste pigment remmende en pigment onderdrukkende ingrediënten, verbetert indicaties zoals ouderdomsvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker en melasma. De Cosmo peel Forte is uitermate geschikt voor de lichte huid en wat verouderde huid.

De Cosmo peel, op basis van verschillende percentages TCA (TriChlooAzijnzuur) werkt nog dieper en intensiever. Deze peeling zorgt voor zichtbare verbetering op rimpels, het verkleinen van grove poriën, het verstevigen van verslapte huid, hydratatie en een verbetering van de huidstructuur. De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling geeft een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

Producten voor thuisgebruik

Een mooie gezonde huid gaat niet vanzelf, daar moet je zelf ook iets voor doen. Om je huid voor te bereiden op een Dermaceutic-peeling is het noodzakelijk thuis te starten met de juiste huidverbeterende producten. Zo kan de huid beter herstellen, heb je minder kans op bijwerkingen en dat draagt bij aan optimaal resultaat.