Eén wereld, duizend vrouwen

Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Dit is bij City Laser Company niet anders. Wij zijn er voor elk huidtype en huidskleur

Boek een gratis intake

For women, by women

Internationale Vrouwendag 2024 laat ons weer even voelen hoe trots we zijn op ons team. Bij City Laser Company wordt ons team geleid door sterke vrouwen met diverse achtergronden. Van de bedrijfsvoering tot de behandelingen zelf, elke stap wordt gezet door vrouwen met elk een uniek verhaal.

Wij verwelkomen vrouwen van elke huidskleur en elk huidtype. Onze gespecialiseerde behandelingen zijn niet alleen bedoeld om haar te verwijderen of tatoeages te laseren, maar om zelfvertrouwen te vergroten en eigenwaarde te versterken.

Op deze Internationale Vrouwendag nodigen we vrouwen uit om zich bij ons aan te sluiten, niet alleen voor een behandeling, maar voor een ervaring van empowerment en zelfliefde. Want bij City Laser Company gaan we voor een stralende huid en een grote dosis aan zelfvertrouwen. 

“Een gladde en stralende huid geeft meer zelfvertrouwen”

10% korting op alle laserpakketten

√  Geldig op alle laser pakketten
√  Uitgesloten is de super oksel actie
√  Geldig t/m zondag 10 maart
√  Neem contact op via mail

PRIJZEN NEEM CONTACT OP

Heel tevreden! Laserbehandelingen slaan goed aan, zo blij mee! & Super lief personeel.

Giuliana

Heel fijn! Je krijgt bij de intake een korte presentatie over alles wat je moet weten over het laseren. Van het laseren voelde ik helemaal niets, dus het was een fijne ervaring!

Nelleke

Ik kan altijd snel terecht, vriendelijk personeel en ben snel weer klaar. Iedereen is altijd wel in om even te kletsen tijdens de behandeling, dat vind ik erg prettig

Marieke

City Laser Company

City Laser Company is een begrip op het gebied van laserbehandelingen in Groningen en Leeuwarden. Je wordt behandeld door echte professionals die gespecialiseerd zijn in behandelingen voor laserontharen en het verwijderen van tatoeages en permanente make up. De meiden uit ons team zijn allemaal gediplomeerd en stellen jou vanaf het eerste moment op je gemak in onze kliniek. Zien we jou binnenkort in een van onze klinieken?