IPL voor couperose/vaatjes

Een rode blos of adertjes in het gezicht kan er minder mooi uitzien dan een gladde huid zonder oneffenheden. Met onze laser kan je hier iets aan doen, zodat je snel een mooiere huid krijgt voor een langdurige tijd.

Boek nu een gratis intake gesprek bij een van onze klinieken in Groningen of Leeuwarden.

Maak een afspraak

De IPL voor couperose/vaatjes behandeling 

Onze ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten werken voor de behandeling van couperose en vaatjes met een IPL-techniek, die gebruik maakt van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. Bij de behandeling met IPL dringt de lichtbundel de huid binnen en wordt door het bloed in de vaatjes opgenomen. Door de lichtflits verwarmen we de bloedvaatjes waardoor de vaatwant inklapt. Het lichaam ruimt het restant zelf op. 

Veelgestelde vragen

Al na 1 behandeling zie je resultaat. Om het gewenste resultaat te bereiken zijn er over het algemeen meestal meer behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de ernst. Tussen de behandelingen zit steeds periode van vier tot zes weken.

Er is een gewenst resultaat gehaald wanneer er een afname van maar liefst 70% is behaald. Het resultaat van de behandeling van couperose in het gelaat is lastig en is niet geheel te voorspellen. De roodheid zal afnemen door de behandelingen met IPL voor couperose. Het ontstaan van nieuwe haarvaatjes in de toekomst kan helaas niet worden voorkomen met IPL voor couperose en daarom zijn er naar behoefte onderhoudsbehandelingen nodig zijn. 

Een behandeling duurt ongeveer 10 tot 30 minuten. Dit hangt af van het oppervlakte van het te behandelen gebied.

Een IPL voor couperose behandeling is niet geheel pijnloos, maar de meeste mensen die deze behandeling hebben ondergaan geven aan dat het goed te doen is. Onze huidtherapeuten en huidspecialisten doen er alles aan deze behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Er wordt koude gel aangebracht op de huid om te koelen en verzachten. Tijdens de behandeling voelt het alsof er kleine elastiekjes tegen de huid aantikken. 

 

gratis huidscan

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Zet de stap naar een mooie en gezonde huid en maak een afspraak voor een huidscan en advies op maat. 

maak een afspraak