IPL voor pigmentvlekken

Heb je last van pigmentvlekken en wil je hier iets aan laten doen? Met onze laserapparaten kunnen we de meeste pigmentvlekken behandelen. Boek nu een gratis intake gesprek bij een van onze klinieken in Groningen of Leeuwarden.

Maak een afspraak

De behandeling voor pigmentvlekken

Bij City Laser Company werken we met de nieuwste lasertechnieken, waarbij we pigmentvlekken in het gelaat met een IPL-methode kunnen behandelen. IPL staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Deze laser geeft een gecentreerde lichtimpuls af dat is afgestemd op jouw huidtype. 

De behandeling kan wat warm aanvoelen, wat vrij kort van duur is. De behandeling is volkomen veilig en geeft uitstekende resultaten bij verschillende huidtypes. Wij werken met een laser die voldoet aan de meest strikte veiligheidseisen en de behandeling wordt uitgevoerd door huidtherapeuten of huidspecialisten. 

Hoe vaak moet je je pigmentvlekken laseren?

Dit hangt af van de grootte van de pigmentvlekken. Gemiddeld zijn 2 tot 3 behandelingen voldoende. Voorafgaand plannen we altijd eerst een vrijblijvend intake gesprek in. Als je meerdere laserbehandelingen nodig heeft kan dat met een interval van 4 tot 6 weken.

Ook adviseren wij na de behandeling zo veel mogelijk uit de zon te blijven om pigmentvlekken in de toekomst te voorkomen. De vorming van pigmentvlekken kunt u deels zelf voorkomen door het gelaat goed in te smeren, ook wanneer de zon minder schijnt.

Wat kost IPL voor pigmentvlekken

De kosten voor een IPL laserbehandeling is afhankelijk van de mate van pigmentvlekken. De prijs van een lasebehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat dit kost bij City Laser Company.

Bekijk prijzen