HET TEAM

Charlotte van der Lei
Eigenaar

Mijn naam is Charlotte, afgestudeerd in Marketing Management. Na mijn studie werkte ik als marketeer in de esthetische geneeskunde voor een internationaal farmaceut. De liefde en passie met deze branche heb ik voortgezet in het starten van een kliniek gericht op laserontharen; City Laser Company. 

Kyra Terpstra
Laserprofessional

Mijn naam is Kyra, allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in laserontharing. Ik haal voldoening uit deze behandelingen omdat het verschil tussen voor en na goed te zien is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen.

sjanet jakobs
laserprofessional

Ik ben Sjanet en heb in 2012 de opleiding van allround schoonheidsspecialiste afgerond. Ik voer laserontharing behandelingen uit bij City Laser Company en ben hierin gespecialiseerd doordat ik intensief getraind bent middels cursussen.

Joyce Kor
Laserprofessional

Mijn naam is Joyce en heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd tot laserspecialist middels cursussen en voer ik laserontharing behandelingen uit bij City Laser Company.

Christianne Veenema
Huidtherapeut

Ik ben Christianne en sinds 2010 gecertificeerde huidtherapeute. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en behandelingen uitgevoerd. Bij mij kan je naast alle laserbehandelingen ook terecht voor laserontharen welke vergoed wordt vanuit zorgverzekering (overbeharing in het gelaat of transgenderzorg).