Het team

Charlotte
Eigenaar

Mijn naam is Charlotte, afgestudeerd in Marketing Management. Na mijn studie werkte ik als marketeer in de esthetische geneeskunde voor een internationaal farmaceut. De liefde en passie met deze branche heb ik voortgezet in het starten van een kliniek gericht op laserontharen; City Laser Company. 

Joyce
Laserprofessional

Mijn naam is Joyce en heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd tot laserspecialist middels cursussen en voer ik laserontharing behandelingen uit bij City Laser Company.

 

 

JACQUELIEN
laserprofessional

Kyra
Laserprofessional

Mijn naam is Kyra, allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in laserontharing. Ik haal voldoening uit deze behandelingen omdat het verschil tussen voor en na goed te zien is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen.

 

Sharmain
baliemedewerker

Mijn naam is Sharmain.

 

Dominique
laserprofessional

Christianne
Huidtherapeut

Ik ben Christianne en sinds 2010 gecertificeerde huidtherapeute. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en behandelingen uitgevoerd. Bij mij kan je naast alle laserbehandelingen ook terecht voor laserontharen welke vergoed wordt vanuit zorgverzekering (overbeharing in het gelaat of transgenderzorg). 

Serena
laserprofessional

Mijn naam is Serena. Ik heb de opleiding allround schoonheidsspecialist afgerond en ben ik bij City Laser Company opgeleid tot laserprofessional. Het leuke aan laserontharen vind ik het resultaat gerichte werk. Het geeft veel voldoening als ik klanten kan helpen met het permanent verwijderen van ongewenst lichaamshaar.

bianca
Laserprofessional

laura
baliemedewerker