Het team

Charlotte van der Lei
Eigenaar

Mijn naam is Charlotte, afgestudeerd in Marketing Management. Mede door mijn ouders heb ik altijd iets gehad met de huid en heb ik hiervoor gewerkt als marketeer in de esthetische geneeskunde. Ik heb onlangs besloten om mijn enorme affiniteit in deze branche als ondernemer onder City Laser Company te gaan voorzetten.

Yvonne Elmendorp
Huidexpert

Al 30 jaar schoonheidsspecialist en ik volg de ontwikkelingen in dit vak op de voet. Goed communiceren over de verwachtingen en wensen van klanten bij onze behandelingen en producten vind ik super belangrijk. Bij mij kun je terecht voor alle behandelingen met Dermalogica, microneedling en oppervlakkige en midden diepe peelings.

Kyra Terpstra
Laserspecialist & Huidexpert

Mijn naam is Kyra, allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in laserontharing en huid verbeterende behandelingen. Ik haal voldoening uit deze behandelingen omdat het verschil tussen voor en na goed te zien is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen.

Joyce Kor
Laserspecialist

Mijn naam is Joyce en ik ben 25 jaar en heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd tot laserspecialist middels cursussen en voer ik laserontharing behandelingen uit bij City Laser Company.

Christianne Veenema
Huidtherapeut

Ik ben Christianne en sinds 2010 gecertificeerde huidtherapeute. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en behandelingen uitgevoerd, waaronder medische en cosmetische huidbehandelingen. Bij mij kan je terecht voor laser ontharen en huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens, rosacea en huidveroudering).