HET TEAM

Charlotte van der Lei
Eigenaar

Mijn naam is Charlotte, afgestudeerd in Marketing Management. Na mijn studie werkte ik als marketeer in de esthetische geneeskunde voor een internationaal farmaceut. De liefde en passie met deze branche heb ik voortgezet in het starten van een kliniek gericht op laserontharen; City Laser Company. 

Yvonne Elmendorp
Huidprofessional

Al 30 jaar schoonheidsspecialist en ik volg de ontwikkelingen in dit vak op de voet. Goed communiceren over de verwachtingen en wensen van klanten bij onze behandelingen en producten vind ik super belangrijk. Bij mij kun je terecht voor een huidscan, alle behandelingen van ZO Skin Health, microneedling, oppervlakkige en midden diepe peelings.

Kyra Terpstra
Laser & huidprofessional

Mijn naam is Kyra, allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in laserontharing en huid verbeterende behandelingen. Ik haal voldoening uit deze behandelingen omdat het verschil tussen voor en na goed te zien is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen.

Joyce Kor
Laserprofessional

Mijn naam is Joyce en ik ben 25 jaar en heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd tot laserspecialist middels cursussen en voer ik laserontharing behandelingen uit bij City Laser Company.

Christianne Veenema
Huidtherapeut

Ik ben Christianne en sinds 2010 gecertificeerde huidtherapeute. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en behandelingen uitgevoerd, waaronder medische en cosmetische huidbehandelingen. Bij mij kan je terecht voor laser ontharen en huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens, rosacea en huidveroudering).

Rosa Bangma
huidtherapeut

Hoi ik ben Rosa, een huidtherapeute en laserexpert van 23 jaar. Ik heb ervaring in laser- en huidbehandelingen op medisch en cosmetisch gebied. Ik ken de huid inmiddels aardig goed door de opleiding, werkervaring en cursussen. Bij mij kun je nu terecht voor verzekerde zorg en laser ontharen. Ik zal je met enthousiasme helpen een stralende en gladde huid te krijgen!

sjanet jakobs
laserprofessional

Ik ben Sjanet, 27 jaar en heb in 2012 de opleiding van allround schoonheidsspecialiste afgerond. Ik voer laserontharing behandelingen uit bij City Laser Company en ben hierin gespecialiseerd doordat ik intensief getraind bent middels cursussen.

Rick Schans
Huidprofessional

Mijn naam is Rick, ik ben 24 jaar en gediplomeerd schoonheidsspecialist. Sinds vorig jaar ben ik het team van City Laser Company komen versterken. Ik vind het belangrijk om klanten een helpende hand te bieden naar een gezonde en stralende huid. Ik heb mij hiervoor gespecialiseerd door vele cursussen en intensieve trainingen te hebben gevolgd. Zo kan ik met de nieuwste technieken, producten en kennis in de praktijk te brengen. Bij mij kun je terecht voor huidscans en verschillende huidbehandelingen.