Peelings

Peelings helpen bij acne, pigmentvlekken, huidveroudering en het onderhouden van je huid. Wij hebben voor elk huidtype, huidconditie en jaargetijden geschikte peelings.

Een peeling start altijd met een uitgebreide huidscan. Hierbij wordt gekeken naar de type huid en jouw wensen en behoefte van de behandeling. De behandeling kan variëren van een lichte peeling tot een zwaardere peeling. 

Maak een afspraak

Peelings

Wij bieden geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Elke peeling wordt op maat gemaakt en brengt afhankelijk van de sterkte en diepte een lichte tot zware afschilfering tot stand. Deze peelings zorgen ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat.

Peelings helpen bij acne, pigmentvlekken, huidveroudering en het onderhouden van je huid. Wij hebben voor elk huidtype, huidconditie en jaargetijden geschikte peelings.

Dermaceutic Peelings

De peelings van Dermaceutic worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne. Er zijn verschillende soorten peelings die werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Welke peeling we gebruiken hangt af van verschillende factoren. Daarom plannen we voorafgaand aan je eerste behandeling altijd een intakegesprek met onze huidtherapeute of huidspecialisten in. Op basis daarvan krijg je een advies op maat welke peelings en producten geschikt zijn voor jouw huid.

ZO Skin Health

Heeft je huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De peelings van ZO Skin Health zijn dan een goede keuze. Hij is breed inzetbaar en richt zich door de uitgekiende combinatie van deze ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan.

Vitamine C Glow Facial i.c.m. microneedling

Vitamine C pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten die er is en is essentieel voor de vorming van collageen, een lichaamseigen stof in het bindweefsel.

Om deze hoogwaardige anti-oxidanten Vitamine C Glow Facial zo goed mogelijk in de huid te krijgen combineren we het altijd met microneedling. Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stevige, egale huid, met een gezonde glow en een stralende teint. Ook ideaal voor de aanpak van pigmentvlekken.

Melasma Lightening Peeling i.c.m. microneedling

De Melasma Lightening Peeling is een geavanceerde behandeling voor het aanpakken van pigment en melasma. De Melasma Lightening Peeling bevat 3 types hoog gedoseerde Vitamine C en Tranexaminezuur, de melanine synthese wordt geblokkeerd en de productie van tyrosinase neemt af. Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. De Melasma Lightening Peelingis dé next Level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Voor een optimaal resultaat combineer je de Melasma Lightening Peeling met onze thuisproducten. Deze behandeling is zeer geschikt voor in de zomer. 

Resultaat:

  • Verhelderende en gelijkmatige teint = whitening
  • Gezonde doorbloeding van de huid die een mooie glans vertoont = glowing
  • Betere hydratatie van huid
  • Betere beschermen tegen UV-schade

Pink Peel i.c.m. microneedling

De Pink Peel wordt behandeld in combinatie met microneedling voor een optimaal resultaat. De exclusieve organische peeling bevordert dankzij het KUDTZU hoofdingrediënt de collageen- en elastineproductie en compenseert het verlies aan oestrogeen in de (ouder wordende) huid.

Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt met de Pink Peel. Je huid wordt gladder, strakker en stralender. Het mooie aan de Pink Peel is dat deze met actieve ingrediënten zeer efficient is om de ouder wordende huid te verzorgen, ook tijdens de zomer.

Resultaat van de Pink Peel:
– gezonde doorbloeding van de huid voor een optimale collageen productie
– extra aanpak versteviging met name hals- en kaaklijn en decolleté.

Pumpkin peeling i.c.m. microneedling

De Pumpkin Peel is de Next Level Peel en gaat in in combinatie met microneedling. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de microneedling techniek krijgt de peeling beter de kans dieper in de huid te trekken. Al direct na de behandeling geniet je van een optimaal resultaat. De pumpkin peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté.Vooral toe te passen bij een droge, rode gevoelige huid. De werkstoffen zoals Vitamine A, Gefermenteerde enzymen, Salicylzuur, Vitamine C, vitamine F en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle. Een ware vrije radicale killer voor het gelaat.

gratis huidscan

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Zet de stap naar een mooie en gezonde huid en maak een afspraak voor een huidscan en advies op maat. Dit is momenteel alleen in Groningen beschikbaar.

maak een afspraak

Wat kost een peeling behandeling

De kosten voor een peelingbehandeling verschild per behandeling. De prijs van een peeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een peelingbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen