Peelings

Dermalogica
Dermaceutic
Pumpkin
Vitamine C

Naarmate we ouder worden neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor dode huidcellen langer op de huid blijven liggen. Onze Dermalogica en Dermaceutic peelingen zorgen ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een peeling wordt op maat gemaakt en zal afhankelijk van de sterkte en diepte een lichte tot zware afschilfering tot stand brengen.

Heb je last van acne, donkere pigmentvlekken, huidveroudering of wil je gewoon je huid goed onderhouden? Dan is een peeling de juiste keuzes! Wij bieden geen standaard behandelingen, alle behandelingen worden volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Alvorens te bepalen welke peeling voor jou geschikt is plannen we voor de eerste behandeling een intakegesprek in.

gratis intake Prijzen

Dermalogica

Pro Power Peel Power Clear
Pro Power Peel Ultra Bright
Pro Power Peel Advanced Renewal 

 

De peelings van Dermalogica worden uitgevoerd door onze huidexperts. Zij analyseren voorafgaand eerst jouw huid. Deze peelings bevatten natuurlijke zuren, zoals Glycolzuur, Melkzuur of Salicylzuur die de toplaag van je huid (de dode huidcellen) eraf ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen tevoorschijn komen. Welke peeling we gebruiken hangt sterk af van verschillende factoren en beslissen we voorafgaand aan de behandeling.

Afhankelijk van je indicatie en wensen kunnen we peelings heel goed combineren met andere behandelmethoden. Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek, dan bespreken we de mogelijkheden.

maak een afspraak prijzen

Dermaceutic

Mask Peel
Milk Peel
Mela Peel
Mela Peel Forte
Cosmo Peel
Cosmo Forte Peel

 

 

Onze huidtherapeute behandeld uitsluitend met het merk Dermaceutic. Dermaceutic is de nieuwste generatie cosmeceuticals met hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeteringslijn en heeft tevens revolutionaire medische “chemische” peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik. De effectiviteit en resultaten worden in talloze klinische studies ondersteund. Deze peelings worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne.

Er bestaan verschillende soorten peelings en werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Welke peeling we gebruiken hangt sterk af van verschillende factoren. Daarom plannen we voorafgaand aan de eerste behandeling altijd een intakegesprek met onze huidtherapeute in waarnaar we een persoonlijk advies op maat geven welke peeling en producten geschikt zijn voor jouw huid.

intake huidtherapeut prijzen

Pumpkin Peeling

De Pumpkin Peeling is de next level peeling in vergelijking met de klassieke glow facial. Deze unieke peeling met een ware ingrediënten bom die jouw huid weer laten stralen. De werkstoffen, zoals vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, vitamine C en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle.

Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling beter en dieper in de huid, we zorgen ervoor dat we niet te diep gaan, zodat je geen last hebt van een hersteltijd, maar direct kunt genieten van het resultaat. De Pumpkin Peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté. 

Resultaat:

  • Gezonde doorbloeding van de huid die sterk gehydrateerd is

  • Extra aanpak droogtelijntjes

  • Opmerkelijke egalere huidteint

maak een afspraak prijzen

Vitamine C

Vitamine C is de krachtpatser op het gebied van huidverzorging. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten die er is en is essentieel voor de vorming van collageen.

Allerlei factoren zoals roken, stress, voeding of luchtvervuiling hebben invloed op onze huid. Bij al deze processen worden vrije radicalen aangemaakt. De huid kan zich verdedigen tegen deze processen, maar heeft daarbij wel hulp nodig. Antioxidanten zoals Vitamine C helpen de huid te beschermen door deze vrije radicalen zoveel mogelijk te neutraliseren. Het pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid.

Deze hoogwaardige anti-oxidanten Vitamine C peeling, welke geactiveerd wordt op het moment van aanbrengen.

Deze peeling kan op ingezet worden in combinatie met microneedling, maar ook zonder. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling extra goed en dieper in de huid. 

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stralende huid, met een gezonde glow. In de zomer is deze peeling ideaal om de huid te beschermen tegen de zon en pigmentvlekken.

maak een afspraak prijzen