ZO Skin Health behandelingen

Heeft je huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De peelings van ZO Skin Health zijn dan een goede keuze. Hij is breed inzetbaar en richt zich door de uitgekiende combinatie van deze ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan.

Maak een afspraak

ZO Skin Health behandeling

Met de ZO Skin Health Treatment krijgt je huid dé aandacht die het nodig heeft en kiest onze huidspecialist of huidtherapeut samen met jou één van de onderstaande behandelingen die voor jou op dat moment het meest geschikt is. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan. Je huid krijgt direct een boost en ziet er na de behandeling direct zichtbaar gezonder en stralender uit.

We starten de behandeling tegen acne en een onzuivere huid met een dieptereiniging met een herbal enzyme peel. Dit werkt ontstekingsremmend. Het Bio-Sulfur Masque is een masker met zwavel, eucalyptus en een ontgiftende klei. Je huid wordt diep gereinigd zonder uit te drogen.

Met een herbal enzyme peel zuiveren uw huid. Het Aloë Hydra Masque met een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E verzorgt de droge, doffe en verouderde huid. Je huid wordt van binnenuit gehydrateerd, waardoor deze weer tot leven komt.

We geven je huid een dieptereiniging met de herbal enzyme peel. De ZO brightening mask is een masker dat bestaat uit een speciale mix van arbutine en groene thee-extracten. De behandeling helpt tegen pigmentvlekken, een zwangerschaps-masker en zonbeschadiging.

Meer ZO Skin Health behandelingen

Heeft je huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De Stimulator Peel is dan een goede behandeling. Deze peeling is een combinatie van salicylzuur, melkzuur en citroenzuur. Hij is breed inzetbaar en richt zich door de uitgekiende combinatie van deze ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing. De peeling verwijdert oude en beschadigde huidlagen en daar komen nieuwe en gezonde huidcellen voor in de plaats. Je krijgt weer een stralende huid. Pigmentvlekken vervagen en verdwijnen, fijne lijntjes worden minder en de huid wordt strakker. De peeling heeft meestal geen downtime, dat betekent dat je direct je bezigheden kunt hervatten zonder dat er zichtbaar iets aan je huid is gedaan. Soms kan er lichte schilfering optreden.

Acne + Oil Control Treatment helpt de huid te zuiveren en uitslag te voorkomen. Vaak maakt deze behandeling onderdeel uit van een behandelen dat voor u op maat wordt opgesteld. Eerst zal het gelaat gereinigd worden met een milde cleanser. Vervolgens zal de exfoliatie en peeling plaatsvinden om dode huidcellen te verwijderen. Het zwavelmaker zal de huid reinigen en kalmeren. De dieptereiniging zorgt voor een verwijdering van mee-eters en ontstekingen. Ten slotte wordt er een ZO crème aangebracht, passende bij de huidbehoefte.

De Ultra Hydration Treatment is speciaal ontwikkeld om de hydratatie van een droge, gedehydreerde huid te herstellen en een verzachtend, verkoelend en kalmerend comfort te bieden.

Allereerst wordt de huid gereinigd. Na de reiniging en exfoliatie met peeling wordt het ZO Aloë Hydra Masque aangebracht, voorzien van kruidenextracten en aminozuren. Rode verkleuringen en ontstekingen zullen afnemen. DNA-reparerende enzymen en hydratanten dringen de huid binnen. Een zonbescherming is toegevoegd.

Skin Brightening Treatment is bedoeld voor pigmentgerelateerde problemen en behandelt donkere vlekken en een ongelijkmatige huidtoon.

De behandeling begint met een vochtinbrengende reiniger en een milde exfoliatie met peeling. De verschillende zuren (glycolzuur, citroenzuur en melkzuur) zorgen voor egalisatie van het pigment. Het brightening complex voorkomt de vorming van nieuw pigment. Voor een verdere verheldering van de huid wordt het ZO Skin Brightening Sheet Masque aangebracht. Deze minimaliseert de productie van het overtollig pigment waarbij de huid tegelijkertijd wordt gehydrateerd.

Tot slot wordt de huid voorzien van krachtige ZO antioxidanten en co-enzymen. Tevens wordt er een zonbescherming aangebracht om de aanmaak van het pigment te remmen en de aanmaak van gezonde huidcellen te stimuleren.

ZO Skin Health thuisprogramma

Een mooie gezonde huid gaat niet vanzelf, daar moet je zelf ook iets voor doen. 
ZO Skin Health werkt op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Skin Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren. 

ZO Skin Health is ook online te bestellen onze webshop.

bestel in onze webshop