Meet & Treat

Wil jij je huid verbeteren? Stoor jij je aan bepaalde plekjes, vlekjes, grove poriën en/of rimpeltjes van je huid, maar twijfel je of er wat aan gedaan kan worden? Of wil je jouw huid eens een flinke boost geven, maar heb je geen idee welke behandeling bij je past? Dat vinden wij logisch en daarom start je bij City Laser Company de eerste keer met de Meet & Treat behandeling!

Maak een afspraak

Maak kennis en krijgt direct een eerste boost behandeling

We starten met een intakegesprek waarin we het volgende bespreken; je wensen, voorgeschiedenis en eventuele huidproblemen. Daarna krijg je een uitgebreide huidscan, hiermee kunnen wij kijken in de diepere lagen van de huid. Zo zien we wat we met het blote oog niet kunnen zien en weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld staat. Ook is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Samen worden de uitkomsten besproken en zijn onze huidprofessionals in staat om je te voorzien van een persoonlijk resultaatgericht product- en behandeladvies en kunnen we gericht werken aan het verbeteren van jouw huid.

Vervolgens wordt er direct een huidverbeterende ZO Skin Health Treatment uitgevoerd die voor jou op dat moment het meest geschikt is. Je huid krijgt direct een boost en ziet er na de behandeling stralender uit!

Na de behandeling kan Colorescience make-up gratis worden aangebracht zodat je beschermd en met een egale teint de deur bij ons uit gaat. Let op dat je dit extra inboekt.

Normaal €129 NU €79