Huidverzorging peelings

Peelings helpen bij acne, donkere pigmentvlekken, huidveroudering en het onderhouden van je huid. Wij werken met peelings van Dermaceutic en ZO Skin Health.

Maak een afspraak

Peelings

Wij bieden geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Elke peeling wordt op maat gemaakt en brengt afhankelijk van de sterkte en diepte een lichte tot zware afschilfering tot stand. Deze peelings zorgen ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat.

Voor de eerste behandeling plannen we altijd een intakegesprek in om te bepalen welke peeling voor jouw huid geschikt is.

Dermaceutic

De huidtherapeutevan City Laser Clinic behandelt uitsluitend met het merk Dermaceutic. De peelings van Dermaceutic worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne. Er zijn verschillende soorten peelings die werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Welke peeling we gebruiken hangt af van verschillende factoren. Daarom plannen we voorafgaand aan je eerste behandeling altijd een intakegesprek met onze huidtherapeute in. Op basis daarvan krijg je een advies op maat welke peelings en producten geschikt zijn voor jouw huid.

Dermaceutic is hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeteringslijn met de nieuwste generatie cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn een combinatie van cosmetica en farmaceutica (geneesmiddelen). Dermaceutic heeft revolutionaire medische peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik. De effectiviteit en resultaten worden door tal van klinische studies onderschreven.

Vitamine C peeling

Vitamine C is de krachtpatser op het gebied van huidverzorging. Vitamine C pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid.

Allerlei factoren zoals roken, stress, voeding en luchtvervuiling hebben invloed op onze huid. Hierbij worden vrije radicalen aangemaakt. Dat zijn kleine, uiterst actieve, agressieve deeltjes die veel schade kunnen aanrichten. De huid kan zich daartegen verdedigen, maar heeft daarbij wel hulp nodig. Antioxidanten zoals Vitamine C helpen de huid te beschermen door deze vrije radicalen zoveel mogelijk te neutraliseren. Vitamine C is een van de krachtigste antioxidanten die er zijn en is essentieel voor de vorming van collageen, een lichaamseigen stof in het bindweefsel.

De Vitamine C peeling  is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stralende huid, met een gezonde glow. In de zomer is deze peeling ideaal om de huid te beschermen tegen de zon en pigmentvlekken.

Deze peeling kan ingezet worden in combinatie met microneedling, maar ook zonder. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling extra goed en dieper in de huid.
Lees meer over microneedling.

Pumpkin Peeling

De Pumpkin Peeling is de next level peeling in vergelijking met de klassieke glow facial. Deze unieke peeling met een ware ingrediënten bom die jouw huid weer laten stralen. De werkstoffen, zoals vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, vitamine C en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle.

Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling beter en dieper in de huid, we zorgen ervoor dat we niet te diep gaan, zodat je geen last hebt van een hersteltijd, maar direct kunt genieten van het resultaat. De Pumpkin Peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté.

Resultaat:

  • Gezonde doorbloeding van de huid die sterk gehydrateerd is
  • Extra aanpak droogtelijntjes
  • Opmerkelijke egalere huidteint

gratis proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief een huidverzorging behandeling is.

City Laser Company biedt verschillende behandelingen om je huid te laten stralen.

maak een afspraak

Wat kost een peeling behandeling

De kosten voor een peelingbehandeling verschild per behandeling. De prijs van een peeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een peelingbehandeling kost bij City Laser Company

Bekijk prijzen