Huidverbetering

Dermalogica
Dermaceutic
Peelings
Microneedling
Pumpkin Peeling
Vitamine C peeling
WISHPro

Bij City Laser Company voeren onze huidexperts en huidtherapeute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze specialisten bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties. Alle behandelingen en producten hebben een huidverbeterend en huidverjongend effect.

Ongeacht je leeftijd, huidtype en wensen kunnen wij je begeleiden naar een prachtige gezonde huid. Omdat iedereen uniek is en er meerdere manieren zijn om je huid te verbeteren, geven wij je tijdens een intakegesprek graag een vrijblijvend advies op maat.

Gratis intake prijzen

Dermalogica

Face Mapping
ProSkin 45
ProSkin 60
ProSkin Expert Active 45
ProSkin Expert Active 60

Face Mapping
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

ProSkin 45                           
Een gepersonaliseerde 45-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen.

ProSkin 60                                       
Een uitgebreide gezichtsbehandeling van 60 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

ProSkin 45 Expert Active            
Bij deze behandeling wordt de hoogwaardige Pro Power Peel ingezet die zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en zal huidzorgen verminderen. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig. 

ProSkin 60 Expert Active            
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling, waar we ook de hals en decolleté meenemen. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden actieve serums gebruikt en wordt er hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder LED Therapie of Whish Pro. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.

maak een afspraak prijzen

Dermaceutic

Mask Peel
Milk Peel
Mela Peel
Mela Peel Forte
Cosmo Peel
Cosmo Forte Peel
Producten voor thuisgebruik

Gratis intake
Onze huidtherapeute behandeld uitsluitend met het merk Dermaceutic. Dermaceutic is de nieuwste generatie cosmeceuticals met hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeteringslijn en heeft tevens revolutionaire medische “chemische” peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik.  De effectiviteit en resultaten worden in talloze klinische studies ondersteund. Deze peelings worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne.

Er bestaan verschillende soorten peelings en deze werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Welke peeling we gebruiken hangt sterk af van verschillende factoren. Voorafgaand aan de eerste behandeling plannen we een intakegesprek met onze huidtherapeute. Zij geeft je een advies op maat welke behandelingen en producten het meest effectief zijn voor jouw.

Producten voor thuisgebruik
Een mooie gezonde huid gaat niet vanzelf, daar moet je zelf ook iets voor doen. Om je huid voor te bereiden op een Dermaceutic peeling is het noodzakelijk te starten met de juiste thuis huidverzorging. Zo kan de huid beter herstellen, heb je minder kans op bijwerkingen en draagt het bij aan optimaal resultaat.

intake huidtherapeut

Peelings

Dermalogica
Dermaceutic
Pumpkin
Vitamine C

Naarmate we ouder worden neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor onze dode huidcellen langer op de huid blijven liggen. Onze Dermalogica en Dermaceutic peelings zorgen ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een peeling wordt op maat gemaakt en zal afhankelijk van de sterkte en diepte een lichte tot zware afschilfering tot stand brengen.

Heb je last van acne, donkere pigmentvlekken, huidveroudering of wil je gewoon je huid goed onderhouden? Dan helpen wij jou graag verder en is een peeling een geschikte keuze. Wij bieden geen standaard behandelingen, alle behandelingen worden volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Alvorens te bepalen welke peeling voor jou geschikt is plannen we voor de eerste behandeling een intakegesprek in.

maak afspraak prijzen

Microneedling

Één van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen is microneedling. Microneedling is een techniek waarbij kleine gaatjes in de huid gemaakt worden, waardoor de fibroblasten in de huid worden gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is een stevige egale huid, wat zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling. 

meer info prijzen

Pumpkin Peeling

De Pumpkin Peeling is de next level peeling in vergelijking met de klassieke glow facial. Deze unieke peeling met een ware ingrediënten bom die jouw huid weer laten stralen. De werkstoffen, zoals vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, vitamine C en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle.

Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling beter en dieper in de huid, we zorgen ervoor dat we niet te diep gaan, zodat je geen last hebt van een hersteltijd, maar direct kunt genieten van het resultaat. De Pumpkin Peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté. 

Resultaat:

  • Gezonde doorbloeding van de huid die sterk gehydrateerd is

  • Extra aanpak droogtelijntjes

  • Opmerkelijke egalere huidteint

maak een afspraak meer info

Vitamine C peeling

Deze hoogwaardige anti-oxidanten Vitamine C peeling, welke geactiveerd wordt op het moment van aanbrengen.

Deze peeling kan op ingezet worden in combinatie met microneedling, maar ook zonder. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling extra goed en dieper in de huid. 

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stralende huid, met een gezonde glow. In de zomer is deze peeling ideaal om de huid te beschermen tegen de zon en pigmentvlekken.

maak een afspraak meer info

WISHPro

 

WISHPro is een innovatie op het gebied van huidverzorging. De WISHPro combineert krachtige magneten met geavanceerde technologieën, waardoor serums met actieve ingrediënten beter en dieper in de huid kunnen doordringen. Deze niet-invasieve behandeling resulteert in een direct zichtbaar goed gehydrateerde en jonger uitziende huid. De huid wordt stralender, steviger en gezonder.

maak een afspraak prijzen