Huidverbetering

Dermalogica
Dermaceutic
Peelings
Microneedling
Pumpkin Peeling
Vitamine C Peeling
WISHPro

Een mooie gezonde huid, ongeacht je leeftijd en je huidtype!
De huidexperts en de huidtherapeute van City Laser Company weten alles over de huid en zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen. Al onze behandelingen en alle  producten waarmee we werken hebben een huid verbeterend en huid verjongend effect.

Welke behandeling is goed voor jouw huid?
Iedereen is uniek en elke huid is uniek, en er zijn meerdere manieren om je huid te verbeteren. Daarom geven wij je tijdens een intakegesprek graag eerst een vrijblijvend advies op maat.

Gratis intake prijzen

Dermalogica

Face Mapping
ProSkin 45
ProSkin 60
ProSkin Expert Active 45
ProSkin Expert Active 60

 

Het merk Dermalogica heeft een oplossing voor ieder huidtype en voor elk huidprobleem. De  producten van Dermalogica bevatten geen parfum, irriterende kleurstoffen, alcohol of lanoline en zijn niet getest op dieren.

Face Mapping

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je krijgt bij een Face Mapping een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.

ProSkin 45                           

Een gepersonaliseerde 45-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone van je gezicht of huidconditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig afgestemd op je persoonlijke huidconditie en wensen.

ProSkin 60                                       

Een uitgebreide gezichtsbehandeling van 60 minuten gericht op huidverbetering. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt  op basis van de Face Mapping huidanalyse  en de resultaten van het intakegesprek en  natuurlijk afgestemd op je wensen.

ProSkin 45 Expert Active            

Bij deze behandeling wordt de hoogwaardige Pro Power Peelingezet die zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig.

ProSkin 60 Expert Active            

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling, waarbij we ook de hals en het decolleté behandelen.Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden actieve serums gebruikt en wordt er hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder LED Therapie of Whish Pro. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.

maak een afspraak prijzen

Dermaceutic

Mask Peel
Milk Peel
Mela Peel
Mela Peel Forte
Cosmo Peel
Cosmo Forte Peel
Producten voor thuisgebruik

De peelings van Dermaceutic
Onze huidtherapeutebehandelt uitsluitend met het merk Dermaceutic, een hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeteringslijn.
Dermaceutic is de nieuwste generatie cosmeceuticals,  het midden tussen cosmetica en geneesmiddelen (farmaceutica). Dermaceutic heeft ookrevolutionaire medische “chemische” peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik.  De effectiviteit en resultaten worden door tal van klinische studiesonderschreven.

Voor huidverjonging, tegen pigmentvlekken en acne
De peelings  van Dermaceutic worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne. Er zijn verschillende soorten peelings en deze werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Welke peeling we gebruiken hangt af van verschillende factoren. Voorafgaand aan de eerste behandeling plannen we een gratis intakegesprek met onze huidtherapeute. Zij geeft je een advies op maat welke behandelingen en producten het meest effectief zijn voor jouwhuid.

Producten voor thuisgebruik
Een mooie gezonde huid gaat niet vanzelf, daar moet je zelf ook iets voor doen. Om je huid voor te bereiden op een Dermaceutic-peeling is het noodzakelijk  thuis te starten met de juiste huidverzorging. Zo kan de huid beter herstellen, heb je minder kans op bijwerkingen en dat draagt bij aan optimaal resultaat.

intake huidtherapeut

Peelings

Dermalogica
Dermaceutic
Pumpkin
Vitamine C

Heb je last van acne, donkere pigmentvlekken, huidveroudering of wil je gewoon je huid goed onderhouden? Dan helpen wij jou graag verder en is een peeling een geschikte keuze. Wij bieden geen standaard behandelingen, alle behandelingen worden volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Om  te bepalen welke peeling voor jou geschikt is plannen we voor de eerste behandeling een intakegesprek in.

Waarom een peeling?
Naarmate we ouder worden neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor dode huidcellen langer op de huid blijven liggen. De peelings van  Dermalogica en Dermaceutic zorgen ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een peeling wordt op maat gemaakt en zal afhankelijk van de sterkte en diepte een lichte tot zware afschilfering tot stand brengen.

maak afspraak prijzen

Microneedling

Een van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen is microneedling. Hierbij worden met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het bindweefsel onder de opperhuid gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken. Het resultaat is een stevige egale huid, wat zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling

meer info prijzen

Pumpkin Peeling

De Pumpkin Peeling is de next level peeling in vergelijking met de klassieke glow facial. Deze unieke peeling met een ware ingrediënten bom die jouw huid weer laten stralen. De werkstoffen, zoals vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, vitamine C en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle.

Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling beter en dieper in de huid, we zorgen ervoor dat we niet te diep gaan, zodat je geen last hebt van een hersteltijd, maar direct kunt genieten van het resultaat. De Pumpkin Peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté.

Resultaat:

  • Gezonde doorbloeding van de huid die sterk gehydrateerd is
  • Extra aanpak droogtelijntjes
  • Opmerkelijke egalere huidteint
maak een afspraak meer info

Vitamine C peeling

Vitamine C is de krachtpatser op het gebied van huidverzorging. Vitamine C pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid.
Deze peeling kan ingezet worden in combinatie met microneedling, maar ook zonder. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling extra goed en diep in de huid.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stralende huid, met een gezonde glow. In de zomer is deze peeling ideaal om de huid te beschermen tegen de zon en pigmentvlekken.

maak een afspraak meer info

WISHPro

WISHPro is een innovatief apparaat dat gebruik maakt van krachtige magneten. Een serumcapsule afgestemd op wat jouw huid nodig heeft, wordt zonder naalden of injecties in de huid gebracht. Het resultaat zie je direct: een goed gehydrateerde en jonger uitziende huid. De huid wordt stralender, steviger en gezonder.

maak een afspraak prijzen