Grauwe huid

Heb je last van een grauwe huid? Hier is wat aan te doen. Bij City Laser Company laat je je huid weer stralen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze huidtherapeuten voor een grauwe huidbehandeling.

maak een afspraak

Grauwe huid informatie

Wanneer je ouder wordt verandert je huid mee. Het verliest kracht, elasticiteit en hydratatie. Ook nemen collageen, elastine en het onderliggend vetweefsel af. De huid heeft meer moeite met vernieuwen op latere leeftijd. Hierdoor blijven dode huidcellen langer op je huid, waardoor een doffe of grauwe huid ontstaat.

Een grauwe huid ontstaat geleidelijk. Het is een langdurig proces dat over langere tijd plaatsvindt. Ben je veel in de zon en verzorg je je huid minder goed? Dan heb je meer kans op een grauwe huid.

De overige factoren die meespelen voor de huidveroudering zijn een slechte leefstijl: roken, slechte voeding (veel suikers, transvetten of alcohol) of veel en langdurige stress. Door het roken van sigaretten trekken bloedvaten samen en kan er niet genoeg zuurstof doorheen. Dit resulteert in een grauwe huid, ook wel doffe huid genoemd. 

gratis huidscan

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief een huidverbetering behandeling is.

City Laser Company biedt verschillende behandelingen om huidproblemen te verhelpen.

maak een afspraak