Huidverbetering behandelingen

We bieden verschillende huidbehandelingen voor elk type huid. Maak nu een online afspraak voor een gratis skin scan door één van onze huidspecialisten en ontdek welke producten en behandelingen het beste bij jouw huid passen.

Vraag skin scan aan

Alle CLC huidbehandelingen

Ons aanbod van op maat gemaakte huidbehandelingen is ontworpen om elke huidconditie te verbeteren, ongeacht je leeftijd. Van een verkwikkende facial treatment tot effectieve oplossingen voor hardnekkige huidproblemen zoals acne, rosacea en zichtbare vaatjes, wij bieden verschillende oplossingen die aan jouw huidbehoeften voldoen.

Bij CLC streven we naar optimale resultaten, daarom beginnen we altijd met een grondige en kosteloze huidscan uitgevoerd door onze deskundige huidtherapeuten. Door deze skin scan kunnen we diep in de huid kijken en een gepersonaliseerd behandelplan voorstellen dat het beste bij jouw huid past. Met onze expertise en zorgzaamheid begeleiden we je naar een stralende en gezonde huid, ongeacht je huidconditie of leeftijd.

CLC huidbehandelingen

Voordat we beginnen met een behandeling kijken we met behulp van een Genesis huidscan in de diepere lagen van je huid. Hierdoor lukt het om onder andere de onderstaande huidproblemen in beeld te brengen, wat met het blote oog niet direct te zien is. Op basis hiervan geven een een uitgebreid advies.

Gratis skin scan
Advies door echt huidspecialisten

Maak kennis en ervaar meteen een huidbehandeling. Deze omvat een grondige skin scan en een verkwikkende behandeling. Tijdens deze sessie bespreken we jouw doelen en voeren we een gedetailleerde huidanalyse uit.

Uitgebreide skin scan
Direct je eerst boostbehandeling

139,- nu 99,-

Op basis van jouw huidconditie ontvang je een verkwikkende huidbehandeling van een van onze huidspecialisten. We gebruiken uitsluitend producten die jouw huid laten stralen.

Een stralende en glanzende huid
Producten te bestellen voor thuisgebruik

Wij hebben voor elk huidtype, huidconditie en jaargetijden geschikte peelings. Deze peelings zorgen ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat.

Tegen acné, pigment, veroudering en onderhoud
Diepere huidlagen worden gestimuleerd

Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Het bindweefsel onder de opperhuid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken.

Tegen fijne lijnen, pigment, veroudering, (acné)littekens
Geschikt voor elk huidtype