Fractional laser

Voor de mooiste resultaten op het gebied van huidverbetering gebruiken wij de Pixel Perfect Fractional laser. Deze laser wordt gebruikt voor de behandeling van fijne lijnen, grove poriën, acné littekens en pigmentvlekken. Maak nu een afspraak bij een van onze klinieken in Groningen of Leeuwarden.

Maak een afspraak

De behandeling met de fractional laser

Bij City Laser Company werken we met de nieuwste lasertechnieken, waarbij we huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering kunnen behandelen.

De nieuwste fractional laser behandeling geeft direct na de eerste behandeling al resultaat en wordt uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeuten.

Collageen zorgt voor een strakke en jongere huid. De fractional laser zorgt ervoor dat het collageen wordt vervangen voor nieuwer en sterker collageen. De huid zal na afloop gladder aanvoelen. Met de juiste producten in combinatie met onze fractional laserbehandeling behoud je het langste resultaat.

Hoeveel fractional laserbehandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het type en staat van uw huid en het gewenste resultaat. Wij houden ongeveer 3 tot 5 behandelingen aan en bespreken dit tijdens een uitgebreide huidscan. Tijdens het intake gesprek wordt het gehele behandelplan doorlopen. 

Kosten fractional laserbehandeling

De kosten voor een fractional laserbehandeling is afhankelijk van het huidprobleem dat wordt behandeld. De prijs van een lasebehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat dit kost bij City Laser Company.

Bekijk prijzen